Beyonce'un itirafı: Düşük yaptığımda hayatım değişti!

Dünyaca ünlü şarkıcı Beyonce, hayatına ve kariyeri dair çapıcı açıklamalarda bulundu. Amerikalı şarkıcı Beyonce, çocuk sahibi olmadan önce yaptığı düşüğün hayatını ne denli değiştirdiğini de açıklık getirdi.

Beyonce, Blue Ivy'yi doğurmadan önce yaptığı düşükten sonra yaşadığı duygusal ruh halini Elle Dergisine anlattı.

Beyonce

Beyonce

3 çocuk sahibi olmadan önce yaşadığı talihsiz düşük olayına ilişkin olarak Beyonce,"Hayat, ihtiyaç duyduğumu bilmediğim dersleri bana öğretmeye başladığında daha derin bir anlamı aramaya başladım. Aslında tüm acıların ve kayıpların bir armağan olduğunu öğrendim" şeklinde konuştu ve ekledi: "Düşük yapmak, başkasının annesi olmadan önce kendime annelik yapmak zorunda olduğumu öğretti. Daha sonra Blue geldi ve amaç arayışım çok daha derin oldu" dedi.

Beyonce haberleri

Beyonce haberleri

Yaşadıklarından sonra başarının kendisine farklı göründüğünü ve artık şarkıcıların liste sıralamasına ve ödüllere odaklanmadığını belirten Beyonce, "Eğer 15 yıl önce biri bana vücudumun bu kadar değişim ve dalgalanmalardan geçeceğini; daha kadınsı, kıvrımlarımla daha güvende hissedeceğimi söyleseydi inanmazdım. Çocuklar ve olgunluk bana fiziksel görünüşümün ötesinde kendime değer vermeye öğretti ve gerçekten hayatın hangi aşamasında olursam olayım, fazlasıyla yeterli olduğumu anlamamı sağladı" diye konuşan Beyonce, başkalarının yaptıklarını eleştirmek yerine daha çok insanın kendi içindeki güzelliği keşfetmeye odaklanmasını diliyorum"şeklinde duygularını dile getirdi.

HABERLER ASILSIZ ÇIKTI!

Amerika basını Beyonce'un bu konser ile tarih yazacağı ifadelerini kullanmıştı. Beyonce'un ilk Las Vegas Residency konseri ile alakalı “şehrin en yüksek kazancını elde eden şarkıcısı” unvanını alacağı konuşulmuştu. Haberler asılsız çıktı. Başarılı şarkıcının sözcüsü Variety’ye yaptığı açıklamada, Beyonce’nin Las Vegas Residency konseri hazırlığının olmadığını açığa kavuşturdu.

Beyonce

Beyonce

BEYONCE'UN BABASI KIZININ BAŞARISINI TEN RENGİNE BAĞLADI!

67 yaşındaki Amerikalı iş adamı Mathew Knowles, kızı Beyonce'un başarısı hakkında katıldığı bir radyo programında açıklama yaptı. Knowles, müzik dünyasında yapılan ayrımcılığı ve insanların ten rengiyle bile bir çok şansı kaçırabileceği yorumunda bulundu. Kızı Beyonce'un başarısının kendi gibi koyu tenli olmamasından dolayı olduğunu söyledi.

Beyonce

Beyonce

Beyonce'un babası Knowles, “Müzik endüstrisinde hala ayrımcılık var. Programcılar güzellik imajıyla çok ilgililer. Whitney Houston’ın fotoğraflarına baktığınızda renginin ne kadar açıldığını görürsünüz. Renkli olmakla ilgili algı böyle. Ne kadar açık renkliyseniz o kadar iyi; siyah insanlar için bile böyle" sözleriyle duygularına açıklık getirdi.

Beyonce haberleri

Beyonce haberleri

Knowles'in ten rengi ile bir başka açıklaması ise,“Kızım daha koyu tenli olsaydı bu kadar başarılı olamazdı. Rengi başarısını etkilerdi” şeklinde oldu.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ 

Natalie Portman'dan filler için çağrı!

İLİŞKİLİ HABER

Natalie Portman'dan filler için çağrı!
Yılın en iyi erkek oyuncusu Furkan Palalı oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Yılın en iyi erkek oyuncusu Furkan Palalı oldu!

BİR YORUM YAPIN 0