Taner Ölmez'in 'The Good Doctor' dizisindeki partneri belli oldu

Bir zamanların popüler gençlik dizisi Medcezir'in başrol oyuncularından Taner Ölmez, dünya genelinde büyük bir hayran kitlesine sahip olan The Good Doctor dizisinde başrolü canlandıracak. Ölmez'in partneri, Gökçe Akyıldız olacak.

Dünya genelinde büyük bir hayran kitlesine sahip olan 'The Good Doctor' dizisinin Türkiye uyarlamasında başrolde yer alacak isim belli oldu.  Oynadığı dizi ve filmlerle adından söz ettiren Taner Ölmez, yeni uyarlama olacak dizinin başrolünde yer alacağı açıklandı. Ölmez'in partneri, son olarak Kırgın Çiçekler dizisinde rol alan Gökçe Akyıldız oldu.

gökçe akyıldız taner ölmez

gökçe akyıldız taner ölmez

TANER ÖLMEZ KİMDİR?

9 Ağustos 1986 tarihinde İstanbul'da doğan Taner Ölmez, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezun oldu. Star Tv ’de yayınlanan ve dünyaca ünlü The O.C. dizisinin uyarlaması olan Medcezir'de Mert Serez karakterini canlandırmış ve bu rolüyle şöhreti elde etmiştir. Katil Joe adlı tiyatro oyununda gösterdiği başarıyla Afife Jale Tiyatro Ödülü'ne layık görülmüştür. 2016 yılında ise yine Star Tv'de yayınlanan Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde Genç Osman karakterini canlandırmıştır. Ölmez, son olarak Netflix dizisi The Protector'e dahil oldu. 

Onur Büyüktopçu'nun yeni programının adı belli oldu

İLİŞKİLİ HABER

Onur Büyüktopçu'nun yeni programının adı belli oldu
Elimi Bırakma dizisi yurt dışına açılmaya başladı

İLİŞKİLİ HABER

Elimi Bırakma dizisi yurt dışına açılmaya başladı
Merve Boluğur yine kararsız!

İLİŞKİLİ HABER

Merve Boluğur yine kararsız!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0