Tamer Karadağlı'dan yeni nesil oyunculara ağır gönderme

Oyuncu Tamer Karadağlı, yeni nesil oyuncuların yakışıklılık ve güzellik kavramlarına bağlı kalmasıyla ilgili eleştirel bir yorumda bulundu.

Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, Hülya Koçyiğit'in sunduğu Film Gibi Hayatlar programına konuk oldu. Karadağlı, yeni nesil oyuncularla ilgili olarak, “Önemli olan hayal kurmak ve gerçekleştirmek. Yakışıklısın, güzelsin diye oyuncu olunmamalı, baktığımızda bir filmde, bir dizide oynayan kendini oyuncu, bir filmde seslendirme yapan kendini seslendirme sanatçısı olarak görüyor. Bu da beyin ameliyatı izleyip ‘Ben yaparım’ demeye benziyor.” açıklamasında bulundu.

hülya koçyiğit tamer karadağlı

hülya koçyiğit tamer karadağlı

Çocuklar Duymasın adlı dizisinde Haluk karakterine hayat veren ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, taş fırın erkek lakabıyla ekranların sevilen siması olmayı başarmıştı. Geçtiğimiz haftalarda International Emmy ödülünde "En İyi Erkek Oyuncu" ödülüne layık gösterilen Haluk Bilginer ile sosyal medyada karıştırılması ile alakalı dert yanan Karadağlı, "Haluk Bilginer Emmy ödülü aldı günlerdir tebrikleri ben kabul ediyorum, mesajların altına fotoğrafımı koyuyorlar" şeklinde konuştu.Tamer Karadağlı

Tamer Karadağlı

Karadağlı, "Haluk Bilginer, Emmy Ödülü aldı, günlerdir ben tebrikleri kabul ediyorum. Tebrik mesajı yazıp altına benim resmimi koyuyorlar. Bu işin ekmeğini herhalde ben yiyeceğim" sözleriyle durumu tiye aldı. ‘Perakendede İnovasyon Forumu ve Ödülleri’ töreninde sunuculuğu üstlenen Pınar Altuğ ile uzun dönem Çocuklar Duymasın adlı aile dizisinde oynayan rol arkadaşı Tamer Karadağlı, "Gerçek kocasından daha uzun süredir kocasıyım" sözleriyle dikkatleri üzerine topladı.

Tamer Karadağlı

Tamer Karadağlı

Karadağlı,"Acayip bir güven bu. Bir yerde çuvallarsam nasılsa Pınar var, toparlar diyorum. Gerçek kocasından daha uzun süredir kocasıyım” şeklinde mizah yaptı.

KARADAĞLI KIZI İLE ALIŞVERİŞTE!

Oyuncu eşi Arzu Balkan'dan ayrıldıktan sonra kızı Zeyno ile her fırsatta buluşan ve birlikte vakit geçirmekten keyif alan Tamer Karadağlı, okulların tatile girmesi ile kızı ile daha çok vakit geçirmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde İstinyePark Alışveriş Merkezi'nde objektiflere takılan baba kız kameraları görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Tamer Karadağlı haberleri

Tamer Karadağlı haberleri

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ 

Hülya Koçyiğit 72. yaşını ailesiyle birlikte Etiler'de kutladı

İLİŞKİLİ HABER

Hülya Koçyiğit 72. yaşını ailesiyle birlikte Etiler'de kutladı

BİR YORUM YAPIN 0