Yeşilçam'ın 'Gamzeli Güzeli' usta oyuncu Bahar Öztan yıllara meydan okuyor!

Türk sinemasının gamzeli güzeli Bahar Öztan kanser tedavisi görüyordu. Usta oyuncu mücadele etti, yılmadı ve kazandı. Şimdilerde 61 yaşında ve Bodrum'da yaşayan Öztan, son halini yayınladı.

Yeşilçam'ın gamzeli güzeli olarak bilinen Bahar Öztan yıllar geçse bile güzelliğinden hiçbir şey kaybetmiyor. Yakalandığı kanseri yenen ve hayata sıkı sıkıya bağlanan Bahar Öztan şimdilerde 61 yaşında. Yıllara medyan okuyan güzelliğiyle dikkat çeken oyuncu yer aldığı filmler ile hala büyük bir hayran kitlesine sahip. 7'den 70'e herkesin tanıdığı Bahar Öztan özellikle Kemal Sunal ile kamera karşısına geçtiği Doktor Civanım filmi ile hafızalara kazındı. 

Bahar Öztan'dan geçtiğimiz aylarda üzen haber gelmişti. Yıllar geçse bile güzelliğinden hiçbir şey kaybetmeyen usta oyuncu Bahar Öztan'ın hastalığı nüksetmişti. Yeşilçam'ın birçok usta ismi ile kamera karşısına geçen Bahar Öztan şimdilerde yaşamını Bodrum'da sürdürüyor.

bahar öztan

bahar öztan

Bahar Öztan yılların eskitemediği güzelliğiyle sosyal medyada boy gösterdi. Bugün doğum günü olan ve 61 yaşına basan Bahar Öztan'ın son hali övgüleri topladı.

"BİRAZ BAHAR HERKESE İYİ GELİR"

Yeşilçam'ın 'Gamzeli Güzeli' usta oyuncu Bahar Öztan, bu karesini "Biraz Bahar herkese iyi gelir" notu ile paylaştı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Survivor 2023'den ilk tanıtım geldi! Acun Ilıcalı yine iddialı bir giriş yaptı

İrem Derici'den duygulandıran Burhan Çaçan paylaşımı! Birlikte düet yapmışlar...

İLİŞKİLİ HABER

İrem Derici'den duygulandıran Burhan Çaçan paylaşımı! Birlikte düet yapmışlar...
Türk babasıyla tanışmak için Almanya'dan Türkiye'ye bisikletle geldi!

İLİŞKİLİ HABER

Türk babasıyla tanışmak için Almanya'dan Türkiye'ye bisikletle geldi!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Bilal 4 yıl önce

Bence şimdi daha güzel

Toplam 5 beğeni