Gargamel'i meğer Kurtlar Vadisi'nin yıldız ismi seslendiriyormuş!

Bir dönemin en çok izlenen çizgi filmlerinden biri olan Şirinler ile ilgili en çok merak edilen, çizgi filmin karakterlerini seslendirenler olmuştur. Özellikle çizgi filmin kötü karakteri Gargamel'i kimin seslendirdiği merak edilenler arasındadır? İşte Gargamel'i seslendiren o isim!

Bir dönemin en çok izlenen çizgi filmlerinden Şirinler'de Gargamel'i seslendiren ismin kim olduğu merak konusuydu. O ismin, Kurtlar Vadisi dizisiyle hafızalara kazınan ünlü sanatçı Atilla Olgaç olduğu ortaya çıktı. Filmde kullandığı ses tonuyla neredeyse hiçbir şekilde tanınamayan Olgaç, Kurtlar Vadisi dizisinde de bir mafya babasını canlandırıyordu.

atilla olgaç

atilla olgaç

Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Yüksek Bölümü mezunu olan sanatçı, uzun yıllar Ankara Devlet Tiyatrosu'nda sahne aldı. Kıbrıs Barış Harekatına katılarak 'Gazi' unvanı alan sanatçı, bu unvana sahip tek sanatçıdır. Vay Anam Vay, Hayat Bilgisi gibi dizilerde de rol alan sanatçı, Kurtlar Vadisi'nin ilk sezonunda; Baykal Saran, Selçuk Yöntem, Tarık Ünlüoğlu, Zafer Ergin gibi aynı sahneyi paylaştığı önemli Ankaralı sanatçılarla kamera karşısına geçmişti.

İbrahim Tatlıses ile İzzet Yıldızhan barıştı

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Tatlıses ile İzzet Yıldızhan barıştı
Akın Akınözü ve Ebru Şahin'e reklam teklifleri yağıyor!

İLİŞKİLİ HABER

Akın Akınözü ve Ebru Şahin'e reklam teklifleri yağıyor!

BİR YORUM YAPIN 0