Sinan Akçıl'ın Türk rapçileri kötülemesine cevap Ben Fero'dan geldi

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, Türk rap müziğini eleştiren bir açıklamada bulundu. Akçıl'ın sözleri, rap müzik camiasından tepki topladı. Son dönemin yükselen rapçilerinden Ben Fero, Akçıl'a Twitter cevap verdi.

Yakın zamanda eşi Burcu Kıratlı'yı Türkan Şoray'a benzetmesiyle gündeme gelen şarkıcı Sinan Akçıl, rap müzik şarkıcılarıyla karşı karşıya geldi. Akçıl, "Rap müzik bir furya. Kalıcı değil geçici olduğunu düşünüyorum. Türk bir rapçi dünyada saygı görmez çünkü imitasyon duruyor, Beykoz'da klip çekip Amerika'da gibi yaşıyorlar." açıklamasında bulundu.

ben fero twitter

ben fero twitter

Akçıl'ın bu sözlerine en büyük tepki, son dönemin yükselen rapçilerinden olan Ben Fero'dan geldi. Ben Fero, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Gündem olmak isteyen rapçilere laf atıyor.Tarkan’ın, Sezen Aksu’nun kötülemediği yerde bir de.Müziği geçtim, had bilmediğiniz için, haset dolu olduğunuz için bir Tarkan bir Sezen Aksu olamazsınız ve de olamadınız.Kaç yaşında insanlarsınız. Bir duruşunuz, ağırlığınız olsun. Yazık.." ifadelerini kullandı.

sinan akçıl

sinan akçıl

Zeynep Bastık ile yaptığı 'Bırakman Doğru Mu?' şarkısıyla yükselen Anil Piyancı da, Akçıl'a Spotify dinlemeleri üzerinden bir cevap verdi.

Yunan şarkıcı Anastasia Kalogeropoulou KKTC'de konser verdi, hain ilan ettiler

İLİŞKİLİ HABER

Yunan şarkıcı Anastasia Kalogeropoulou KKTC'de konser verdi, hain ilan ettiler

BİR YORUM YAPIN 0