Hercai'nin Melike'si Aslı Samat nasıl zayıfladığını anlattı, çocukluk travmaları ortaya çıktı!

‘Hercai’nin ‘Camgöz’ü Aslı Samat'ın geçmişten günümüze kadarki olan değişimi görenleri hayret ettirdi. 6 yılda 93 kilo veren Aslı Samat, YouTube kanalı açarak kilo verme sürecini paylaştı.

Okul yıllarında yaşadığı sıkıntıları anlatan oyuncu Aslı Samat, kilolu halleri ile ilgili çevresinden inanılmaz geri dönüşler aldığı yorumları, sosyal medya hesabında paylaştı.

Samat, “Şaşkınım, ben böyle bir ilgi beklemiyordum. Aslında sadece ne yediğimi, ne içtiğimi anlatmak istemiştim. Bir anda çocukluk travmaları çıktı ortaya. ‘Ben de bunu yaşadım, sen bana güç oluyorsun, tek değilmişim’ gibi çok fazla mesaj alıyorum. Bu mesajlar daha çok şey anlatmaya teşvik ediyor beni.” dedi.

Rekor kıran 'Hercai' dizisinde Reyyan karakterinin yakın arkadaşı ve aynı zamanda evin yardımcısı rolünü alan oyuncu Aslı Samat, tüp mide ameliyatı sonrasında 6 yılda 173 kilodan 80'e kadar zayıfladı.

Oyuncu Aslı Samat

Oyuncu Aslı Samat

62 beden gardırobunu 42 beden kıyafetlerle değiştiren Aslı Samat, “Annem de kıyafetlerimi daraltırken dikiş öğrenip terzi oldu” dedi.

Aslı Samat

Aslı Samat

BİR YORUM YAPIN 0