Reynmen Ela şarkısıyla Spotify'da tüm zamanların rekorunu kırdı

Ünlü fenomen Reynmen, çok tartışılan şarkısı Ela ile, uluslararası müzik dinleme platformu Spotify'de tüm zamanların rekorunu kırdı. Öte yandan Reynmen'e ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'dan da bir gönderme geldi.

Ünlü fenomen Reynmen, rekora doymuyor. Yeni yayımladığı şarkısı Ela ile sadece 3 günde 35 milyon izlenmeye ulaşan Reynmen, şarkısıyla Spotify'da da kırılması zor bir rekora imza attı. 

Ünlü fenomen, yayınlandığı ilk gün Spotify'ın Türkiye 200 listesinden 1. sıraya yerleşti. Şarkı aynı zamanda, Global Top 200 listesine giren ilk Türkçe şarkı oldu.

reynmen

reynmen
 

Önceki gün sahneden seyircisiyle buluşan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, son dönemin popüler ismi Reynmen hakkında konuştu. Ela şarkısıyla 3 günde 35 milyon izlenmeye ulaşan Reynmen, birçok ismin tepkisini çekmişti.

serdar ortaç

serdar ortaç

Konuyla ilgili mütevazı bir açıklamada bulunan Ortaç, “Olabilir, ben 500 bin-1 milyon civarında seyrediliyorum. Yıldız Tilbe ile yaptığımız düet 120 milyon izlenince çok şaşırmıştım mesela... Şahsen 1 milyona razıyım.” ifadelerini kullandı.

Reynmen rekor kıran klibinden kazancını açıkladı!

İLİŞKİLİ HABER

Reynmen rekor kıran klibinden kazancını açıkladı!

BİR YORUM YAPIN 0