Şeyma Subaşı özür diledi! Tüm gözler onda...

24 Temmuz'da imza günü için hayranlarıyla bir araya gelecek olan Şeyma Subaşı kitabında yer alan yazım hatası için herkesten özür diledi.

Geçtiğimiz ay 'Sadece Şeyma' isimli kitap çıkaran Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı'nın kitabında herkesi şaşırtan bir hata ile karşılaşıldı. Kitabın 'Cilt ve Beslenmeye Dair İpuçlarım' kısmında, 'hidroklorik asit' ile 'hyaluronik asit' kelimelerinin karıştırıldığı ve okuyucuya yanlışlıkla 'tuz ruhu' önerildiği ortaya çıkmıştı.

Bir süredir sessizliği ile gözleri üzerine toplayan Şeyma Subaşı'ndan beklenen hamle geldi. Subaşı, "Ibiza'da olduğum için serumu paylaşamadım. Yazım hatası için özür diliyorum" notuyla okuyucularından özür diledi.

İŞTE ŞEYMA'NIN PAYLAŞIMI;

ŞEYMA SUBAŞININ PAYLAŞIMI

ŞEYMA SUBAŞININ PAYLAŞIMI

Ayşegül Günay Diriliş Osman dizisinin kadrosunda!

İLİŞKİLİ HABER

Ayşegül Günay Diriliş Osman dizisinin kadrosunda!
Amine Gülşe imajını yeniledi!

İLİŞKİLİ HABER

Amine Gülşe imajını yeniledi!
Aslıhan Doğan Turan'ın 19 Milyon TL'lik tatili!

İLİŞKİLİ HABER

Aslıhan Doğan Turan'ın 19 Milyon TL'lik tatili!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 3

kaşif 4 yıl önce

bir ömür emek verilerek hazırlanan nice eserler tozlu raflarda çürürken insanlığa zerre miskal faydası olmayan bir kitabın on binler satmasına hep beraber oturup ağlayalım dostlar. maalesef bu mezbelelikte kokuşmuş beyinlerden başka yeşerecek bir nesil olmayacak.

Toplam 2 beğeni

kaşif 4 yıl önce

bir ömür emek verilerek yazılan nice faydalı kitaplar dururken insanlığa zerre miskal katkı vermeyecek bir kitabın ülkemizde onbinler satmasına gelin beraber oturup ağlayalım dostlar. Fatihin nesli, Asım'ım nesli derken yetiştirdiğimiz bu mankurt nesil bizim eserimiz. hayırlı olsun.

Toplam 1 beğeni

MUSTAFA ODUNCU 4 yıl önce

Özüre hiç gerek yok zaten o kitabı satan alanlar için çok önemli değil böyle bir hata..

Toplam 1 beğeni