Burak Özçivit Türk oyuncuları arasında en fazla takipçiye sahip!

Yakışıklı ve başarılı oyuncu Burak Özçivit, sosyal medya hesabından en fazla takipçiye sahip Türk oyuncu olma unvanını koruyor. Ayrıca Özçivit, son yaptığı yurt dışı gezileri ile bu farkı artırıyor.

Diriliş Ertuğrul dizisinin devamı Diriliş Osman'ın başrol oyuncusu olan Burak Özçivit son hız karakteri için çalışmalara devam ediyor. Özçivit, çalışmaların yanı sıra yurt dışından gelen teklifleri de değerlendirerek buralardaki açılış etkinliklerine de katılıyor.

burak özçivit

burak özçivit

Ünlü oyuncunun hem ülke içinde hem ülke dışında ciddi bir hayran kitlesi vardır. Bu avantajdan yararlanan firmalar ve yapım şirketleri oyuncu için adeta sıraya girdi.

burak özçivit

burak özçivit

Ancak yeni baba olan Özçivit, eşi ve oğlu Karan'ı yalnız bırakmamak için birçok teklifi reddetti. Bunların yanı sıra oyuncunun gün geçtikçe hayran kitlesi artmaktadır.

burak özçivit

burak özçivit

Özellikle Diriliş Osman'da yer alacağı haberlerinden sonra oyuncunun sosyal hesaplarındaki takipçi sayısı yükseldi. Türk oyuncuları arasından en fazla takipçiye sahip olan oyuncu ara farkla birinciliğini koruyor. 

burak özçivit ınstagram

burak özçivit ınstagram

Alişan eşi Buse Varol'la dalga geçti!

İLİŞKİLİ HABER

Alişan eşi Buse Varol'la dalga geçti!

BİR YORUM YAPIN 1

Bugulem 4 yıl önce

Seni seviyorum Burak

Toplam 1 beğeni