Emrah’ın oğlu Tayfun Engin Çolak: Bakamıyorum çünkü beni engelledi

Emrah’ın oğlu Tayfun Engin Çolak, babasının bir ev aldıktan sonra mirasından feragat ettiğini söyledi. Annesi ise “Kabul etmemesi için mücadele verdim. Karşı taraf oğluna bir şişe süt almamıştır” dedi.

Şarkıcı Emrah’ın oğlu Tayfun Engin Çolak önceki gün Uçankuş TV’de yayınlanan “Hayatın İçinden” programına konuk oldu. Çolak, babası hakkında geçtiğimiz yıl yaptığı bir röportajda “Babam bana Bursa’dan bir ev aldı. O evi alırken bana miras feragatnamesi imzalattı. Ondan önce ‘İstersen ben sana bu evi almayayım, gel benimle kal. Böyle bir şey yaşamayalım’ dedi. ‘İstemiyorum, ben annemle kalacağım’ dedim. İkimiz arasındaki bütün bağ bir imza ile bitti” demişti. Çolak sözlerinin arkasında olduğunu söyledi ve ekledi: “Annem benim için hayatını adadı, ben de onun için bir imza attım.” Çolak, sunucuların “Babanızın sosyal medya hesaplarına bakıyor musunuz?” sorusuna ise şu yanıtı verdi:

“Bakamıyorum çünkü beni engelledi.” Çolak ayrıca annesinin hayat hikâyesini kitap haline getireceğini söyledi.

ÇOCUĞUNA BİR ŞİŞE SÜT BİLE ALMADI

Anne Ebru Çolak, yayına telefonla bağlandı ve oğlunun çok zor zamanlar yaşadığını söyledi: “İmza atmaması için çok mücadele verdim ama attı. 24 yaşında üniversiteyi bitirdikten sonra da nafaka almadık. Oğlumun babasıyla kopma noktası tazminat davasını kazanmamdan sonra başladı. Bu çocuğu 10 yaşına kadar ben büyüttüm. Karşı taraf bir şişe süt almadı. Neredeydi bu adam!”

Ünlü model Tülin Şahin'den örnek davranış!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü model Tülin Şahin'den örnek davranış!
Vedat Milor sosyal medyayı ikiye böldü: Tarhana mı mercimek mi?

İLİŞKİLİ HABER

Vedat Milor sosyal medyayı ikiye böldü: Tarhana mı mercimek mi?
Teröristlerden temizlenen Munzur Dağları'nda moda çekimi!

İLİŞKİLİ HABER

Teröristlerden temizlenen Munzur Dağları'nda moda çekimi!
Rober Hatemo zor durumda! 'Ya yazlığım ya arsam gidecek'

İLİŞKİLİ HABER

Rober Hatemo zor durumda! 'Ya yazlığım ya arsam gidecek'
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 43

Ne ki bu EMRAH 3 yıl önce

Emrah mı? O kim oluyor

Nura 3 yıl önce

Emrahi cox sevirem

Nurane 3 yıl önce

Emrahi cox seviyorum Kim ne derse desin onu cox sevirem

vefakar 12 3 yıl önce

aslında emrah temiz bir kardeşimiz helal kazanmış 10 yaşından beri çalışıyor yememiş içmemiş biriktirmiş sahne tozu yutmuş ne yapsın bu gün al ye bitir bumu yarın aç kalınca ne yapacak reklam filmine çok istemiş kaçırmasaydın BE kardeşim 10 milyon da çok allaha emanet ol kardeşim

Toplam 2 beğeni

Poyrazim59 3 yıl önce

Ben bunun gibi igostlere verilen her kuruş için karşıyım... yüzde yüz olan oğlunu tanımayan kişiyi daha yukarılara çıkarmanın anlamı neeee bırakın ne hali varsa görsün çok yetenekli gençlerimize şans verin fiyatlarda fazla asronomik olmasın lütfen sonra hepsi yolunu şaşırıyor..

Yorumların Tümünü Okuyun