Şarkıcı Gökçe'nin sosyal medya paylaşımı olay oldu! Çatlak kadın...

Şarkıcı Gökçe, sosyal medya hesabında yayınladığı ilginç kadın temalı paylaşımı ile gündeme ses getiren isim oldu.

Değişik tarzıyla ilgi çeken şarkıcı Gökçe, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı ilginç mutfak paylaşımı dikkatleri çekti. Etrafında buharların çıktığı mutfakta elinde yemek pişirme eldiveni ile poz veren Gökçe, paylaşımının altına yorum düşmeyi ihmal etmedi.

İŞTE GÖKÇE'NİN İLGİNÇ PAYLAŞIMI!

Şarkıcı Gökçe

Şarkıcı Gökçe

Gökçe, “Ev hanımlığını dayatılmış klasik olgudan çıkarmak istedim. Daha neşeli, farklı bir tarzda da temizlik, ütü yemek yapan ve tatlı çatlak kadınlara dikkat çektim” şeklinde not düştü.

DİĞER HABERLERİ;

Tuttu fırlattı kalbimi ile ismini hitlere taşıyan Gökçe, güçlü sesi ve yorumuyla Manavgat'ta Barış Suyu Kültür, Sanat, Turizm ve Gençlik Festivali'nde Manavgatlıları coşturdu. Gökçe, söylediği şarkılarla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Konserin ardından habercilerin sorularına çarpıcı yanıtlar veren Gökçe, festivallerin ve halk konserlerinin çok zevkli olduğunu belirtti.

Gökçe Manavgat konseri

Gökçe Manavgat konseri

Havanın çok sıcak olmasından dolayı zor anlar yaşadığını söyleyen Gökçe son zamanlarda üretilen pop şarkılara değindi. Gökçe, "Pop müzik geriye gitmiyor, rap müziğin 10 sene önce bu durumda olması gerekiyordu. Fakat rap müzik hep bastırıldı. Son zamanlarda yüzeye çıktı, insanlar için iyi de bir şey oldu. Yoksa pop geri planda rap ön planda değil. Şu anda pop müzikten güzel bir şarkı çıksa yine o ön planda olur" açıklamasını yaptı.

Gökçe haberleri

Gökçe haberleri

Canlı performansın her daim önemli olmasına ilişkin,"Pop müzik geriye gitmiyor, rap müziğin 10 sene önce bu durumda olması gerekiyordu. Fakat rap müzik hep bastırıldı. Son zamanlarda yüzeye çıktı, insanlar için iyi de bir şey oldu. Yoksa pop geri planda rap ön planda değil. Şu anda pop müzikten güzel bir şarkı çıksa yine o ön planda olur" şeklinde konuştu.

Gökçe

Gökçe

Video tıklanma rekoru hakkında,"Böyle bir hile var ama kimin yaptığını bilemezsiniz. Hiç kimseye iftira atamam. Reynmen mesela, hakikaten çok fazla takipçisi var. Bir günde herkese mesaj gittiği için belirli bir milyona gelmesi normal. Ama onun dışında dediğim gibi kimsenin alnında yazmıyor, 'Ben numaradan tık yapıyorum' diye. Bir de para verip, reklam yapıp legal bir şekilde o sayıları artırma olayı var. Ben bunları yanlış buluyorum. Şarkıyı çıkartıp, şarkıyı rahat bırakmalı. Bazen bakıyoruz mesela 60 milyon dinlenmiş şarkı ama etrafımda kimse bilmiyor. Her yerde duymuyoruz. Hit şarkıyı dinlemesen de ezberlersin, minibüs geçer duyarsın, araba geçer duyarsın, kanal değiştirirken duyarsın" şeklinde düşüncelerini ifade etti.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ 

Amber Heard'ın Aquaman filmden çıkarılması için kampanya başlatıldı!

İLİŞKİLİ HABER

Amber Heard'ın Aquaman filmden çıkarılması için kampanya başlatıldı!
Sosyal medya fenomeni Dan Bilzerian 2024'te ABD başkan adayı olacak!

İLİŞKİLİ HABER

Sosyal medya fenomeni Dan Bilzerian 2024'te ABD başkan adayı olacak!

BİR YORUM YAPIN 0