Burcu Güneş:'Biz kraliçeyiz' diyenler ortamı yozlaştırdı

Sevilen şarkıcı Burcu Güneş, geçtiğimiz akşam Nevmekan'da Akustik Muhabbet etkinliğinde hayranlarıyla buluştu.

Üsküdar Belediyesi'nin düzenlediği bir etkinlikte sahne alan Burcu Güneş, çok özel açıklamalarda bulundu.  Sanatçının Banu Karakuş moderatörlüğünde sohbet edip şarkı söylediği etkinlik, Nevmekan Sahil'in bahçesinde gerçekleştirildi. 

Türk pop müziğinin ciddi bir düşüş yaşadığına değinen Güneş, "Özellikle de son 15 yıldır çıkan ve 'Biz kraliçeyiz' diyen insanların bu işi aslında çok fazla basite indirgediğini ve ortamı da çok fazla yozlaştırdığını düşünüyorum. Maalesef yeni nesil, bu insanları şarkıcı veya örnek alınacak insan olarak görüp takip etmek zorunda kaldı" diye konuştu.

burcu güneş

burcu güneş

Güneş, sektörün sadece revaçta olanlarla yönlendirildiğini belirterek, "Ruhunu hızlı şarkıda da dinlendirebilirsin yavaş şarkıda da veya eğlenirken de ruhunu doyurabilirsin. Ben o ruh doyuran müziği çok uzun zamandır pop müzikte duymuyorum. Ruhumu renklendiren, değiştiren, yenilik getiren insan çok az" ifadelerini kullandı. Küçüklükten itibaren müzikle iç içe büyüdüğünü ifade eden şarkıcı, çocuk yaştan itibaren babasıyla sahne aldığı yerlerde kendisini müziğin içinde bulduğunu anlattı. 

Aslıhan Doğan kolunda servet taşıyor

İLİŞKİLİ HABER

Aslıhan Doğan kolunda servet taşıyor
Anne-Marie ücretsiz konser verdi!

İLİŞKİLİ HABER

Anne-Marie ücretsiz konser verdi!
Zeynep Gamze Özçelik'in küçüklüğü şaşırttı!

İLİŞKİLİ HABER

Zeynep Gamze Özçelik'in küçüklüğü şaşırttı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0