Bengü'den evlilik yıl dönümüne özel paylaşım!

Üç yıldır iş insanı Selim Selimoğlu ile evli olan şarkıcı Bengü, evlilik yıl dönümlerine özel bir paylaşımda bulundu.

2018 yılında iş insanı Selim Selimoğlu ile evlenen, 2019 yılında ise ilk çocukları Zeynep'i kucağına alan şarkıcı Bengü, yakın zamanda ikinci çocuklarını kucağına alacak olmanın heyecanını yaşıyor. Evliliklerinde 3. yıllarını dolduran Bengü, sosyal medya hesabından mutluluğunu dile getiren bir paylaşımda bulundu.

Eşi ile fotoğraflarını paylaşan şarkıcı, "Her geçen gün bir kez daha "İyi ki sen..." dediğim hayat arkadaşım, kocacığım... Artık dört kişi oturacağımız soframızdan huzur, neşe ve aşk eksik olmasın. Hep birlikte, aşkla nicelerine..." ifadelerini de paylaşımına ekledi.

KIZI İKİ YAŞINA GİRDİ!

2018'de iş insanı Selim Selimoğlu ile nikah masasına oturan Bengü, bir yıl sonra da kızı Zeynep'i kucağına almıştı. Şu sıralar ikinci bebeğini bekleyen ünlü şarkıcı, kızı Zeynep'in yeni yaşını kutladı.

42 yaşındaki Bengü, kızı ile birlikte çekilen siyah-beyaz bir fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı.

Şarkıcı bu gönderisine, "Dünyadaki tüm kötülükler senden uzak olsun kızım... Sen bizim her şeyimizsin; en büyük şükür sebebimizsin... İyi ki doğdun, iyi ki bizim bal kızımız oldun. Zeynep 2 yaşında..." şeklinde duygusal bir not düştü.

 

 

50 BİNDEN FAZLA BEĞENİ GELDİ!

Kızı Zeynep ve kendi isminin baş harfleri olduğu bereyle poz veren Bengü, 50 binden fazla beğeni alan Instagram gönderisine kalp emojisi koydu.

Ünlü şarkıcının takipçileri; "Maşallah büyüdü", "Çok tatlı olmuş", "Tam bir pamuk şeker", "Aşırı pozitif, bu nasıl güzellik" şeklinde övgü dolu yorumlar yazdı.

ANNESİNE BENZİYOR!

İş insanı Selim Selimoğlu ile mutlu bir evlilik sürdüren şarkıcı Bengü, sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Evliliğinden bir yıl sonra kızı Zeynep'i kucağına alan Bengü, kızıyla çekildiği kareleri sık sık sosyal medyada yayınlıyor. Son olarak Bengü, Instagram hesabının hikaye bölümünden bebeklik fotoğrafını yayınladı.

Ancak Bengü'nün bebekliğini görenler şarkıcıyı kızı Zeynep sandı.

Anne-kız arasındaki benzerlik bir kez daha gündem oldu. Daha önce de bebeklik fotoğrafını paylaşan Bengü, kızıyla çok benzetilmiş ve sosyal medyayı sallamıştı.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 5

Servill 2 yıl önce

Ne tatli bir meleksin sen yanaklarini őpesim geldi nice güzel yaşlarin mutlu ,huzurlu,sağlikli ömrün olsun güzel annenin güzel meleği

Toplam 1 beğeni

Vatanim55 3 yıl önce

HIC bir zaman degisme Bengu... saf bir bayansin ne simariklik ne medya maniyaklikini gormedik. Boyle cok guzelsiniz Rabbim Annani babali buyutmek nasip etsin. Nice saglikli yaslar dileriz minik prenses hanima

Toplam 11 beğeni

Fatma 4 yıl önce

Anneligini kutlarım.Dilerim kendisi gibi Alton kalpli bir insan yetiştirir.

Toplam 9 beğeni

Bilal 4 yıl önce

Evliliklerine Ahirete kadar gerçekten sürdürebilirse Magazinsel dünyaya kapılmaz Kocasına ve Evladına sahip çıkarsa Allah Bengü ye en güzel hediye olan Annelik duygularını daha çok tattırsın.Seviyorum seni Bengü.

Toplam 12 beğeni

Yasmin 4 yıl önce

Allah hayırlı sağlıklı ömür nasip etsin Allah'tan gelen en güzel hediye

Toplam 6 Beğeni