Mustafa Sandal oyuncuları jeneratöre benzeten açıklamasıyla gündeme ses getirdi!

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, Ekşi Sözlük’ten gelen soruları yanıtladı .Şarkıcı, “Sinemaya devam etmeyi düşünüyor musunuz?” sorusuna, “Oynamasını değil, seyretmesini seviyorum" açıklamasıyla yeni bir polemik gündeme getirdi.

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, sosyal medyanın gündemine ses getiren açıklamalarıyla  dikkatleri üzerine çekti. Sandal, Ekşi Sözlük’ten gelen soruları yanıtladı. hayatın kendisine büyük imkanlar sağladığını itiraf etti.

Mustafa Sandal

Mustafa Sandal

“Sinemaya devam etmeyi düşünüyor musunuz?” sorusuna,“Oynamasını değil, seyretmesini seviyorum. O sektör alışık olduğum disiplinin çok dışında... Sette çok bekleme var. Oranın tek kralı yönetmen... Oyuncular, ha jeneratör ha oyuncu... ‘Oyuncuyu çağırın’ gibi bir durum var, o da bana uymuyor” şeklinde yanıt verdi.

MUSTAFA SANDAL'IN KADİR İNANIR PAYLAŞIMI

Sosyal medya hesabından Kadir İnanır ile çekildiği bir pozu paylaşan ünlü şarkıcı Mustafa Sandal'ın bu paylaşımı takipçileri tarafından oldukça beğeni ve yorum aldı. Sandal, bu paylaşımın altına düşüncelerine açıklık getiren bir yorumda bulundu.

İŞTE O KARE;

Mustafa Sandal

Mustafa Sandal

'Ve nihayet karizma koçumu buldum. Sağ olsun Kadir abim kırmadı kabul etti. Tebessüm ederken mert bakabilmek budur!" notunu düştü.

BİR YORUM YAPIN 0