Tuba Büyüküstün: 'Türkiye'de büyük bir lüks içerisinde yaşıyoruz!'

Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulundu. Ünlü oyuncu, Türkiye'de büyük bir lüks içerisinde yaşadığımızı ifade etti.

Oyuncu Tuba Büyüküstün, sosyal medya üzerinden hayranlarının sorularını yanıtladı. Büyüküstün, yayın sırasında Türkiye için övgü dolu sözler kullandı. Ünlü oyuncu, “Türkiye’de büyük bir lüks içinde yaşıyoruz. Vatanım gibisi yok. Kapın mı bozuldu. Ara tamirciyi iki dakika sonra gelsin. Yani her zaman ulaşabileceğin biri var. Avrupa’da ise her şey çok pahalı. Bir ışığın bozuldu mu üç gün sonra adam buluyorsun.” ifadelerini kullandı.

YOUTUBE'DEN CANLI YAYIN YAPTI

Koronavirüs nedeniyle günlerini evde geçiren ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, YouTube kanalında takipçileriyle kısa bir sohbet gerçekleştirdi. İngiltere, Amerika, Azerbaycan, Pakistan, Uruguay, Rusya, Filistin, Türkmenistan, Dubai gibi pek çok ülkeden hayranlarının sorularını yanıtlayan Büyüküstün, Türkçe ve İngilizce olarak sorulara yanıt verdi.

Tuba Büyüküstün

Tuba Büyüküstün

Salgın bittikten sonra dışarıda kimsenin olmadığı bir yere gitmek istediğini söyleyen oyuncu, "Çocuklarımla temas kurmak durumundayım. Çocuklarım gelip bana sarılmak istediklerinde onlardan uzak duramam" şeklinde konuştu.

SETLERİ DURDURUN ÇAĞRISINA KATILDI!

Oyuncu Tuba Büyüküstün, meslektaşı Nesrin Cavadzade gibi setlerin durdurulması için çağrıda bulundu.

Tuba Büyüküstün haberleri

Tuba Büyüküstün haberleri

BURCU ÖZBERK İLE PİŞTİ OLDULAR!

Tuba Büyüküstün, 22 Ocak'ta instagramına kırmızı kadifeli kıyafetini giydiği bir fotoğrafını paylaşmıştı. Meslektaşı Burcu Özberk'te aynı kıyafet ile çekildiği bir kare paylaşınca ünlü isimler, seçimleri nedeniyle sosyal medyada pişti oldu.

Tuba Büyüküstün Burcu Özberk pişti oldu

Tuba Büyüküstün Burcu Özberk pişti oldu

Aynı kıyafeti iki ünlünün giymesi ve sosyal medyada paylaşması üzerine takipçiler tarafından kime daha çok yakıştığı tartışma konusu oldu.

"PARİS'TE BULUNDUM"

Aktif sosyal medya kullanan ünlüler arasında yer alan, son zamanların gözde oyuncusu Tuba Büyüküstün, geçen sene Ağustos ayına ait bir fotoğraf paylaştı.

Tuba Büyüküstün haberleri

Tuba Büyüküstün haberleri

Paylaştığı karenin açıklamasına fransızca "Paris'te Bulundum" notunu düşen oyuncunun sıfır makyaj olması dikkat çekti.

MORALİ BOZUK YAKALANDI!

Ottoman Rising dizisiyle yükselişe geçen oyuncu Tuba Büyüküstün, geçtiğimiz günlerde alışveriş merkezinde görüntülendi. Kalın şişme montu ile soğuktan korunmaya çalışan Büyüküstün'ün, moral bozukluğunun yanı sıra ağzını bıçak açmadı.

İŞTE O GÖRÜNTÜ;

Tuba Büyüküstün

Tuba Büyüküstün

CAMDAKİ KIZ ROMANI UYARLANIYOR!

Netflix'te yayınlanacak olan Camdaki Kız romanın uyarlaması oyuncu Tuba Büyüküstün'ün yeni projesi oldu. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kaleminden çok satan kitaplardan biri olan bu roman, yakında izleyiciyle buluşacak.

Tuba Büyüküstün yeni projesi

Tuba Büyüküstün yeni projesi

DİĞER HABERLERİ;

Bayram tatilini geçirmek üzere Bodrum’daki ailesinin yanına giden Tuba Büyüküstün, önceki gün Gölköy sahilinde kızları ile görüntülendi. Elbisesi ve saç stili ile tam bir Afrikalı konseptini yakalayan Büyüküstün, dikkatleri üzerine çekti. Tatilde kızlarıyla dinlenmeyi tercih eden oyuncunun rahatlığı da gözlerden kaçmadı.

İŞTE BAZI KARELER;

Tuba Büyüküstün

Tuba Büyüküstün

Tuba Büyüküstün

Tuba Büyüküstün
Tuba Büyüküstün tatilde
Tuba Büyüküstün tatilde

Ortalık karıştı! Uraz Kaygılaroğlu arkadaşı İrem Sak'ı sildi...

İLİŞKİLİ HABER

Ortalık karıştı! Uraz Kaygılaroğlu arkadaşı İrem Sak'ı sildi...

BİR YORUM YAPIN 14

Neoturk 3 yıl önce

Anca anladiniz ipini koparan Malta kimligini alan ve Abye atiyor, ileride Ab dagilacak sonra eyfel kukesi cevresinde gömülürsün Cem uzan gibi

Toplam 1 beğeni

Turk 3 yıl önce

Kendini ayri tut tuba herkes senin gibi degil sadece sineye cekip sukredip bu da gecer diyor cunku birsey yapamiyor

Toplam 3 beğeni

Ali 3 yıl önce

Sen lüks icinde yaşıyorsun ama tamirci ekmek parası diye ampul takmaya bile gidiyor.

Toplam 3 beğeni

Dolapdereli Sabri 3 yıl önce

Yılın bu mevsiminde penguenler yavrularına yiyecek aramak için 400 kmlik bir yolculuğa çıkar ,anne penguenlerin %25 yuvalarına geri dönemez ,sebebi orka lar ,katil foklar vb doğal sebebler ,yine baba penguen yavruları büyüyene kadar onlara annelik yapar ,penguenler tek eşli canlılardır ,

Toplam 10 beğeni

Rana 3 yıl önce

Zamaninda kocanla beraber ülkemizi kötüleyip, bebelerini büyütmek icin fransaya yerlesmistiniz ne oldu , mason baban yardim etmedimi, cabuk döndünüz, dönekler

Toplam 27 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun