Engin Hepileri ve Beyza Şekerci'den 'EVDE KAL TÜRKİYE'ye destek!

Ünlü çift Engin Hepileri ve Beyza Şekerci, yaptıkları açıklamayla 'EVDE KAL TÜRKİYE' hareketine destek verdiklerini belirttiler.

Ünlü çift Beyaz Şekerci ve Engin Hepileri'den, EVDE KAL TÜRKİYE hareketine destek geldi. Çift, evde geçirdikleri günlerde neler yaptıklarını, “Ev sürecimizde her gün yeni bir şeyler yapmak üzere uyanıyoruz. Can’la resim yapıyoruz, oyun oynuyoruz, müzikli danslı dakikalar geçiriyoruz. Her akşamüstü mutlaka yoga yapıyoruz. Mutfakta harika tarifler deniyoruz. Bu dakikalarda Can da bize dahil oluyor.” sözleriyle anlattılar.

Çift açıklamalarının devamında, “Akşamları da genelde film izliyoruz. Aklımızdan hiç çıkmasa da bu zorlu günleri moralimizi bozmadan ve sağlıklı günlerin geleceğine inancımızı hiç kaybetmeden, birbirimize sımsıkı sarılarak geçirmeye çalışıyoruz.” ifadelerine yer verdiler.

INSTAGRAM'DAN AİLECEK SELFİE

Ünlü oyuncu Engin Hepileri'nin eşi Beyza Şekerci ve oğluyla çekilen bir fotoğrafı Instagram üzerinden paylaşıldı. Son olarak tatilde olan Hepileri ailesi, selfie şeklinde çekildikleri fotoğraflarını sosyal medya üzerinden paylaştılar.

Beyza Şekerci M.S.G.S.Ü.'de bale hocalığı yaparken, Hepileri ise hem tiyatro yapıyor hem de dizilerde rol almaya devam ediyor.

İŞTE O FOTOĞRAF;

engin hepileri eşi

engin hepileri eşi

Büşra Pekin mutfak eşyalarıyla evde yaptığı sporu paylaştı!

İLİŞKİLİ HABER

Büşra Pekin mutfak eşyalarıyla evde yaptığı sporu paylaştı!

BİR YORUM YAPIN 0