Tuğba Ekinci'den Başkan Erdoğan'a: Reisin sayesinde, Helal!

Sosyal medyayı aktif kullanan ve sık sık gündeme gelen şarkıcı Tuğba Ekinci, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik yazdığı övgüleriyle gündeme gelmeye devam ediyor. İşte, haberin ayrıntıları...

Barış Harekatını destekleyen şarkıcılar arasında yer alan Tuğba Ekinci, son zamanlarda Başbakan Erdoğan'a övgüleriyle gündeme geliyor. Ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın Mehmetçik yararına konser vereceğini duyurması üzerine tepkilerini dile getiren Ekinci, yapacağı bu yardımın gizli kalması gerektiğini vurguladı. Sosyal medya hesabı üzerinden Başbakan Erdoğan'a yaptığı özel bir paylaşım ile dikkatleri üzerine topladı.

Tuğba Ekinci Cumhurbaşkanı Erdoğan paylaşımı

Tuğba Ekinci Cumhurbaşkanı Erdoğan paylaşımı

 "Sahada da masada da kazandık reisin sayesinde! Helalll..."notunu ilave etti.

TUĞBA EKİNCİ'NİN BAZI PAYLAŞIMLARI;

Tuğba Ekinci paylaşımı

Tuğba Ekinci paylaşımı

"Star ve yıldızı çok yüksek Cumhurbaşakan'ım benim, iyi bakın bir daha böylesi gelemeyecek değerini bilin. Aklınızı selim tutun demokrasi ve medeniyet tek dişi kalmış canavardır. Kimsenin üstüne bu suçlamalarla gelmeyin bazı sorunlar sizin bildiğiniz şekilde çözülemiyor ne yazık ki, her şeye mana aramayın güzel dostlarım hepinize güzel kış sezonu diliyorum. "

Tuğba Ekinci Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan paylaşımı

Tuğba Ekinci Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan paylaşımı

"Hangi teknolojiyi kullanırsanız kullanın ahlakı, dini siz gençlere aşılamaya çalıştığı için teşekkür edelim. O kadar önemli bir şey ki erdemli insan olmak bunu geç kalmadan bilmenizi iyi anlamınızı çok isterim. Özgürlük duygusu ile rahatlığı veya her kafanıza esenin yapmanın iyi bir şey olmadığını bilmeniz gerekiyor. Türküz ve Türk örf adetlerine bağlı kalmanız sizin için iyi olandır. Hasta ve depresyonlu Avrupa ülkelerinden iyi olmanızı sağlayacaktır.Dejeneri olmuş toplumlar ne yazık ki ilelebet kuşaklar boyunca kim olduklarını nereden geldiklerini bilmeyerek yaşayacak ve yönlendirilmeye muhtaç kalacaklardır. Biz Müslüman Türk devleti insanıyız. Türk erkeği ve Türk kadını dünyanın en güzel insanıdır. Değiştirmeye kalkanlara izin vermeyin özünüzden uzaklaşmayın. Atalarınızı babaannelerinizi annanelerinizi dedelerinizin nasıl insanlar olduğunu unutmayın. Modern olmak, içki veya aşırıya kaçarak takılmak değildir. Modern ve kültürlü insan olmak için önce okuyun sonra gezin ve dünya insanı olmaya çalışın. Temiz ve naif insanlar olmanız dileklerimle."

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ

Ayşe Hatun Önal New York'u salladı!

İLİŞKİLİ HABER

Ayşe Hatun Önal New York'u salladı!
Buse Varol ile Müge Boz düşman çatlattı!

İLİŞKİLİ HABER

Buse Varol ile Müge Boz düşman çatlattı!
Dünyanın yeni güzel kızı keşfedildi!

İLİŞKİLİ HABER

Dünyanın yeni güzel kızı keşfedildi!

BİR YORUM YAPIN 0