İvana Sert rapçileri yerden yere vurdu: Bu tarzı sanattan saymıyorum!

Şarkıcılığa geçiş yapması müzik dünyasında sansasyon olan İvana Sert, rap müzik hakkında iddialı açıklamalarda bulundu.

2019'a damga vuran rapçilerden sonra şarkıcı Hande Yener'in “Artık pop bitti, rap dönemi başladı" demesi çoğu şarkıcı tarafından eleştiri topladığı kadar bir çok şarkıcı tarafından da hem fikir düşünce olarak kabul edildi. Ivana Sert'in rap müziğine yaklaşımı ise oldukça katı oldu.

Ivana Sert

Ivana Sert

Ivana,“Rap bu aralar çok moda. Ama bence balon. Çok uzun sürmeyecek. Rap sadece sözlerden ibaret. Hikaye anlatıyorlar. Ben hiç değer vermiyorum. Konservatuvar mezunu biri olarak söylüyorum; rap ne sanattır, ne de müzik. Sanattan sayamam" sözleriyle rap müziğini yerden yere vuran açıklamalarda bulundu.

SEZEN AKSU DESTEĞİ: ESAS ŞİMDİ GÖRÜN!

Şarkı söylemesiyle medya camiasında sansasyon doğuran İvana Sert, geçtiğimiz günlerde Sezen Aksu’nun oğlu Mithat Can Özer’in doğum gününde, İvana'nın Minik Serçe Aksu'dan bedavaya şarkı aldığı söyleniyor. 

İvana Sert İmalat Hatası

İvana Sert İmalat Hatası

İvana Sert, 'İmalat Hatası' şarkısını da Sezen Aksu'nun stüdyosunda seslendirmişti. İvana, “Ahmet Kaya, Ezhel, Kazancı Bedih’ten sonra Sezen Aksu’dan şarkı aldım. Esas şimdi görün” sözleriyle meydan okudu.

İvana Sert Sezen Aksu

İvana Sert Sezen Aksu

NE OLMUŞTU?

Ünlü moda yorumcusu Ivana Sert,programcılığının haricinde şarkıcılığı ile de gündeme gelmişti. Geçtiğimiz günlerde Bodrum'da sahneye çıkan Ivana Sert, Ahmet Kaya'nın Kum Gibi şarkısını seslendirmesi üzerine performansını paylaştığı sosyal medyada eleştirilere maruz kalmıştı. İvana, geçtiğimiz günlerde İmalat Hatası adlı çıkardığı albüm ile eleştirilere yanıt verdi. Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenen ‘Millionaire Estate’ adlı organizasyona katıldı. Türkiye'nin Yıldızları ödülü verilen İvana açıklama yaptı.

İvana Sert

İvana Sert

“Ben konservatuar mezunuyum, müzik hep hayatımdaydı” şeklinde açıklama yaparak kazandığı ödüle ilişkin düşüncelerini dile getirdi.

KUM GİBİ ŞARKISI ELEŞTİRİLERİNE YANIT VERDİ!

Ivana, ''Eleştirileri okudum. Kimine güldüm, kimi de çok acımasız. Üzüldüm açıkçası. Ben Ahmet Kaya hayranıyım. Şarkılarını biliyorum. Niye Türkçeme takılıyorlar? Yoruma ve duyguya baksınlar. Önemli olan içten söylemek" şeklinde konuştu.

Çağla Şıkel çocukluk haline yaptığı yorumla sosyal medyanın gündemine oturdu!

İLİŞKİLİ HABER

Çağla Şıkel çocukluk haline yaptığı yorumla sosyal medyanın gündemine oturdu!

BİR YORUM YAPIN 2

Misafir 4 yıl önce

Bu müzik türünün bitmesi icin gençlerin hayata olan isyankar başı boş ve umutsuzluğa neden olan sebepleri iyi araştırılmalı ve çözüm üretilmelidir.

Özgür 4 yıl önce

Senin tarzın sanat sanki