Ryan Reynolds: Yangında ilk kaçıracağım şey eşim değil hediyesi!

Ünlü oyuncu Ryan Reynolds, kendi gibi oyuncu olan eşi Blake Lively'nin kendisine verdiği en güzel hediyeyi takipçileriyle paylaştı. Reynolds, esprili yorumunda, hediyeyi karısından önce yangından kaçıracağını söyledi. İşte, haberin ayrıntıları...

Hollywood'un gözde çiftlerinden Blake Lively ile eşi Ryan Reynolds gün geçmiyor ki mutlu evliliklerini bir sürprizle taçlandırmasın. Mutlu bir aile tablosu ile kendilerine hayran bırakan ünlü çift sosyal medyanın aktif kullanıcılarından. Geçtiğimiz günlerde Lively'nin eşine hediye ettiği şahane tabloyu sosyal medyada takipçileriyle paylaşan Reynolds, beğeni yağmuruna tutulurken, esprili mizaca sahip olan oyuncu, hediyenin önemini tasvir etmek için güldürücü bir yorumda bulundu.

Ryan Reynolds

Ryan Reynolds

Reynolds, "İlk işim Vancouver Sun için gazete dağıtmaktı. Resimdeki ev benim çocukluk evim. Kardeşlerim ve ben o bahçede yıllar geçirdik."O ev artık ayakta değil ama kafamda yaşayan, nefes alan bir şey. Bu sanat eseri karımın bana verdiği en güzel hediye” ifadesini kullanan Reynolds, notunun sonuna "Eğer yangın çıkarsa ben ilk önce bunu kaçırıyorum. Blake için geri döneceğim" şeklinde komik bir yorum düştü.

Onur Saylak Çarpışma dizisinden Kuzgun'a transfer oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Onur Saylak Çarpışma dizisinden Kuzgun'a transfer oldu!

BİR YORUM YAPIN 0