İpek Açar ve Alper Kömürcü evlendi! Alper Kömürcü kimdir?

2015 yılında hayatını kaybeden usta sanatçı Kayahan'ın eski eşi İpek Açar bir süredir beraber olduğu Alper Kömürcü'yle evleneceğini duyurmuştu. Peki İpek Açar'ın evleneceği Alper Kömürcü kimdir? İpek Açar kaç yaşında? soruların yanıtına haberimizin detaylarından öğrenebilirsiniz.

Türkiye onu usta sanatçı Kayahan ile evliliği ile tanımıştı. 22 yıllık evlilikleri sonucunda çok sevdiği eşini kaybeden İpek Açar şimdilerde Alper Kömürcü ile nişanlandı. 2015’te vefat eden merhum sanatçı Kayahan’ın eski eşi İpek Açar, iki yıldır beraberlik yaşadığı müzik adamı Alper Kömürcü ile evlenmek için kolları sıvamıştı. İpek Açar ile Alper Kömürcü, dün akşam evlendi.

ipek acar

ipek acar

PEKİ ALPER KÖMÜRCÜ KİMDİR?

Alper Kömürcü, müzisyen, besteci, söz yazarı ve aranjör olarak tanınıyor. 1980 yılında Ankara’da dünyaya gelen Alper Kömürcü, Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Keman Bölümü'nü kazanarak müzik dünyasına adımını attı. Müzik sektörünün önde gelen prodüktörlerinden İskender Paydaş'ın ve Cihan Sezer'in asistanlığını yaptı. Birçok albümde besteci, söz yazarı ve aranjör olarak yer aldı. Show Tv ve Plato Yapım’ın ortak projesi M.U.C.K. dizisinin müzik direktörlüğünü yaptı. 2011 yılında 19. Altın Güvercin Beste Yarışması'nda En İyi Beste ve En İyi Aranjör ödüllerini kazandı. 2014'ün Mart ayında ilk solo albümü MAT'ı çıkarttı.

ipek açar ve alper kömürcü

ipek açar ve alper kömürcü

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ

Muhabir tokatlayan fenomen Reynmen'den ilk açıklama

İLİŞKİLİ HABER

Muhabir tokatlayan fenomen Reynmen'den ilk açıklama
Beyazıt Öztürk'ten rekor fiyata reklam anlaşması

İLİŞKİLİ HABER

Beyazıt Öztürk'ten rekor fiyata reklam anlaşması
Çukur'un yeni fragmanı yayınlandı!

İLİŞKİLİ HABER

Çukur'un yeni fragmanı yayınlandı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0