Caner Erkin'den eşi Şükran Ovalı'ya sevgi dolu sözler

Oyuncu Şükran Ovalı ve futbolcu eşi Caner Erkin, mutlu giden evliliklerini sosyal medyada da yaptıkları paylaşımlarla herkese ispat ediyorlar.

Ünlü oyuncu Şükran Ovalı Erkin, sosyal medya hesabından sıkça paylaşım yapan isimlerden. Milli futbolcu Caner Erkin ile evli olan oyuncu, geçtiğimiz günlerde paylaştığı bir fotoğrafının altına, 'Filtre yok, güneş var.' yazdı. Eşi Erkin de cevap olarak yorumlar kısmına, 'Her şeyimsin, dünya güzelim.' notunu ekledi.

Şükran Ovalı, rol aldığı Evlat oyunundan kazanacağı tüm parayı, Beşiktaş’ın kadın taraftar grubu olan ‘Çarşı Kadın’ın köy okulları için yürüttüğü kampanyaya bağışlayacağını açıklamıştı. Ovalı, bu açıklamasıyla takdir toplamıştı.

'KIZLARINA 1 YAŞ PARTİSİ'

Oyuncu Şükran Ovalı ve futbolcu Caner Erkin'in kızları Mihran 1 yaşına bastı. Çift, çocuklarına bir doğum günü partisi düzenlemişti. Kutlamaya, Şebnem Bozoklu ve Enis Arıkan gibi isimler de katılmıştı. 

Ovalı ve Erkin, Instagram hikayelerinde partiye ait birçok paylaşımda bulundu. Erkin, eşi ve kızıyla çekilmiş fotoğrafı kalp emojisiyle paylaştı.

caner erkin şükran ovalı

caner erkin şükran ovalı

Ovalı, aynı zamanda yakın arkadaşı olan Şebnem Bozoklu ile arkadaşlıklarını da Instagram hesabından paylaşmıştı.

şebnem bozoklu şükran ovalı

şebnem bozoklu şükran ovalı

Ovalı, paylaşımının altına, 'Şükodur. Bugün Mihran 1 yaşını, bizim arkadaşlığımız 16 yılını doldurdu. Canım Şeboliiiim. Bir ömür beraber sağlıkla.' yazmıştı. 

Güldür Güldür'ün Bilal'i Onur Buldu sessiz sedasız evlendi!

İLİŞKİLİ HABER

Güldür Güldür'ün Bilal'i Onur Buldu sessiz sedasız evlendi!

BİR YORUM YAPIN 0