Yemin dizinin kamera arkası görüntüleri yayınladı!

Başrollerini Gökberk Demirci ve Özge Yağız'ın paylaştığı Yemin dizisinin yeni sezon tarihi belli oldu. Dizinin ilk fragmanı da izleyiciye sunuldu. Sosyal medyada ciddi takipçisi olan dizinin kamera arkası görüntüleri yayınladı.

Reyting rekortmeni günlük dizi Yemin'in 2. sezonu başlıyor. Yeni sezon tanıtımı yayınlandı. Seyircinin merakla beklediği tarihte belli oldu. Dizi 9 Eylül Pazartesi ekranlara gelecek. Yayın saati aynı olacak olan dizi her gün Kanal 7'de yayınlanacak.

Sosyal medyada ciddi bir kitlesi olan dizinin kamera arkası görüntüleri yayınladı. Heyecanla beklenen diziye dair tüyolarda böylece ortaya çıktı. 

YEMİN BAŞLIYOR

YEMİN BAŞLIYOR

SON BÖLÜM NE OLDU?

Dizinin sezon finalinde her şey ortaya çıkmıştı. Emir'in babası yeminin bozulduğunu Reyhan'ın artık boşanabileceğini söyledi. Kendisini aldattığını düşünen Reyhan ise Emir'i terk etti. Hikmet karısının yaptıklarından ötürü ona boşanma davası açmıştı. 

YEMİN YENİ SEZON

YEMİN YENİ SEZON

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Yeni sezon tanıtımında Emir, Reyhan'ı buluyor. Onu bir daha bırakmayacağını söylüyor. Diğer yandan Cavidan ile Hikmet boşanmış ve Cavidan gecekondu bir evde oturuyor. İntikam ateşi ile tutuşan Cavidan bu sezon kime zarar verecek merakla bekleniyor.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ

Yemin dizisinin başrol oyuncusu Gökberk Demirci'nin anneannesi vefat etti!

İLİŞKİLİ HABER

Yemin dizisinin başrol oyuncusu Gökberk Demirci'nin anneannesi vefat etti!

BİR YORUM YAPIN 1

zeynep 4 yıl önce

çok özlemistim nihayet