Bella Hadid'ten karantina günlerine özel espiri!

Ünlü manken Bella Hadid geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Karantina günlerine ilişkin yaptığı bu açıklama dikkatleri üzerine çekti.

Bella Hadid, kendini karantina altına alan ünlü isimler arasında. Karantina günleri boyunca sosyal medya hesabını aktif kullanan Hadid, geçmiş zamanlarda evinin bahçesinde güneşlendiği bir pozu takipçileriyle paylaştı. Paylaşımının altına ise esprili bir not düştü.

Bella Hadid

Bella Hadid

Karantina günleri boyunca evde kapalı olmasına ilişkili olarak yaptığı paylaşımın altına Hadid,"İyiki zamanında D vitamini almışım" şeklinde esprili bir not düştü.

FİDAN BAĞIŞI İLE GÜNDEME GELDİ!

Oldukça sık seyahat etmesi ile bilinen model Bella Hadid, bu durumdan dolayı çevrecilerin şikayetine maruz kalıyor. Uçuşlardan  çevreye verdiği zararın karşılığında ise Hadid'in, son üç ayda yaptığı her uçuş için California ve Amazonlar'a 600 fidan bağışlaması sosyal medyanın gündemine ses getirdi.

Bella Hadid fidan bağışladı

Bella Hadid fidan bağışladı

BELLA HADİD'TEN ŞAŞIRTICI AÇIKLAMALAR;

Ünlü model Bella Hadid, henüz genç yaşta ve kariyerinin başında depresif günler yaşadığını itiraf etti. Podyumda farklı karakterlere bürünmeyi sevdiğini ifade eden Hadid, aynı zamanda gergin hissettiğini de ilave etti. İşte, Vogue's Fashion Festival kapsamında Paris'te Fransız basınına şaşırtıcı açıklamaları...

Bella Hadid

Bella Hadid

Bella,"Podyumda başka bir karaktere bürünmeyi seviyorum. Sanırım bir noktada bazen kendim olmaktan hoşlanmıyorum. Bazen podyumda yürüdüğünde ya gergin olursun ya da bacaklarının nasıl hareket ettiğini unutursun. Uzun süre bunlarla ilgili konuşmak istemiyordum. Son birkaç yılda çok şey yaşadım. Böyle mükemmel bir hayat yaşamama rağmen çoğu zaman depresif hissediyordum ve bu çok mantıksız geliyordu.  “Duygusal olarak hiç stabil değildim. Aylar boyunca günde 14 saat çalıştığım oluyordu. Bunlar olurken henüz 18 yaşındaydım ve her sabah ağlıyordum. Her yemek arasında ya da uyumadan önce yine ağlıyordum.  “Bunları anlatıyorum çünkü benzer şeyleri yaşayan birçok insan var. Anlattıklarımın onlara yardımı dokunması bana iyi hissettiriyor" sözleriyle zamanında yaşadığı duygularına açıklık getirdi.

DİĞER HABERLERİ;

Sosyal medyayı ablası süper model Gigi Hadid gibi aktif kullanan 22 yaşındaki model Bella Hadid, geçtiğimiz günlerde saçlarını sarıya boyattığı halini sosyal medyada paylaştı. Orijinal hali sarı olan saçlarını kumrala boyayan ve kendisini her daim kumral görmeye alıştığımız model artık saçlarını sarı kullanacak.

İŞTE BELLA'NIN SARIŞIN HALİ

Bella Hadid

Bella Hadid
Bella Hadid sarışın oldu
Bella Hadid sarışın oldu

Sizce Bella'ya kumral renk mi yoksa orijinali olan sarı renk mi daha çok yakışıyor?

Demet Özdemir ev pozuyla ilgi odağı oldu! Makyajsız hali...

İLİŞKİLİ HABER

Demet Özdemir ev pozuyla ilgi odağı oldu! Makyajsız hali...
Sussex düşesi Meghan Markle ekrana geri dönüyor

İLİŞKİLİ HABER

Sussex düşesi Meghan Markle ekrana geri dönüyor
Ata Demirer paylaştı! Ünlü müzisyen Yıldıran Güz hayatını kaybetti...

İLİŞKİLİ HABER

Ata Demirer paylaştı! Ünlü müzisyen Yıldıran Güz hayatını kaybetti...

BİR YORUM YAPIN 1

bengisu 4 yıl önce

gerçeği yani sarı çok yakışmış sarı olunca gigi den daha güzel olmuş çok tatlı bella

Toplam 3 beğeni