Enis Arıkan'ın Aleyna Tilki'yi Küçük Onur'a benzetmesi gündem oldu!

Enis Arıkan sosyal medyada canlı yayında Aleyna Tilki ile alakalı sorusuyla dikkatleri üzerine çekti. Takipçilerine bazı sorular soran Arıkan, yaptığı testin kazananıyla salgın bittikten sonra yemek yiyeceğini açıkladı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Karantina süresi boyunca sosyal medyayı aktif kullanan esprili oyuncu Enis Arıkan, sansasyonel genç şarkıcı Aleyna Tilki'yi tiye almasıyla oldukça konuşuldu. Takipçilerine salgından sonra karşılıklı yemek yeme şartıyla sorular soran oyuncu, Aleyna Tilki sorusuyla hem şaşırttı hem de güldürdü.

Enis Arıkan Aleyna Tilki

Enis Arıkan Aleyna Tilki

Arıkan'ın sorularından biri "Arkadaşlar, 'Ben dünyada en çok harcama yapan kişiyim. Kendime harcadım' tweetini kim atmıştır?" şeklindeydi. Takipçilerin kim olduğunu bilmemesi üzerine Arıkan, "Ünlü bir pop şarkıcımız bu kişi. Yaşı çok küçük."Çok taze bir pop starımız. Bol bol tweetler atıyor, ortalığı karıştırıyor. Yaşı hiçbir şeye tutmuyor. Küçük Onur gibi bir şey..." şeklinde verdiği esprili ayrıntıyla takipçilerini güldürdü.

ENİS ARIKAN'DAN SAMİMİ BİR İTİRAF GELDİ!

Sosyal medyanın oldukça konuşulan ve takip edilen fenomeni aynı zamanda oyuncu olan Enis Arıkan, geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden konuk olarak katıldığı canlı yayın ile gündeme geldi. 20 yıl önce katıldığı bir program ile alakalı itirafta bulundu.

Enis Arıkan itirafı

Enis Arıkan itirafı

"20 yıl önce senin, Pakize Suda ile programına katılacaktım. Şebnem Bozoklu’yu arayıp ‘Programa telefonla konuklar bağlanıyor. Beni kimse aramaz, ne yapacağım’ dedim. Şebnem, ‘İsmimi değiştirip hayranınmış gibi ararım, sen üzülme' yanıtını verdi. Sonra dediğini yaptı, beni bir güzel övdü" itirafında bulunan Arıkan, sosyal medyanın sempatisini yeniden kazandı.

BABAMI KAYBETTİKTEN SONRA BÜTÜN ANILARI SİLDİM!

Bir gece vefat eden babasının vefatından sonra,derin duygular yaşadığını itiraf eden oyuncu Enis Arıkan, "Kaybettiğimden beri babamla bütün anılarımı sildim" açıklamasıyla hayranlarını üzdü.

Enis Arıkan haberleri

Enis Arıkan haberleri

Arıkan,"Kaybettiğimden beri babamla bütün anılarımı sildim. Hepsi güzel anılar olmasına rağmen... O kadar korkuyorum ki özleme duygusunun beni kahretmesinden. Onu bastırıyorum, düşünmemeye çalışıyorum" şeklinde üzücü açıklamalarda bulundu.

SOSYAL MEDYA GEÇİM KAYNAĞIM!

36 yaşında kariyerinin zirvesine çıkan Enis Arıkan, her daim sempatik olmaya devam ediyor. Alice Müzikali'nde tavşan rolünü üstlenen Arıkan, yaptığı özel röportajında kariyerinden ve sosyal medyadaki başarısından bahsetti.

enis arıkan kimdir

enis arıkan kimdir

Arıkan, "Sosyal medya geçim kaynağım oldu. Çalışmadığım dönemde o da beni ayakta tutuyordu, aslında güvendiğim şey oydu. Sosyal medya bir kazanç kapısı artık bir televizyon gibi. Çok fazla reklam alabiliyorsun, istediğin firmalarla çalışabiliyorsun. Çok daha kolay şartlarda ve istediğin gibi bütün reklamları yönetebiliyorsun. Markalar seninle çalışmak istiyor ama sen 'Benim istediğim gibi olacak' diyebiliyorsun. 'Takipçilerimi en iyi ben bilirim bunu ben yönetirim' diyorsun. Biraz sosyal medya gücünü gördüm, aslında insanların orada beni sempatik bulmasının ekmeğini yiyorum" açıklamasını yaptı.

DİĞER HABERLERİ;

Enis Arıkan Alice Müzikali'nde beraber oynadığı meslektaşı İbrahim Selim'in Youtube üzerinden yayınlanan programına konuk oldu. Yayında komik anlar yaşandı. Ünlü oyuncunun sandalyeden düşmesi üzerine seyirciler kahkahalara boğuldu. Arıkan komik anları sosyal medya hesabından paylaştı.

İŞTE O AN;

Enis Arıkan

Enis Arıkan

İnstagram sayfasında paylaşan Enis Arıkan, sandalyeden düştüğü videonun altına  "Bir tek benim başıma gelirdi!" şeklinde yorum düştü.

Enis Arıkan

Enis Arıkan

DİĞER HABERLERİ;

Alice Müzikali'nde tavşan rolünü üstlenen oyuncu Enis Arıkan, müzikalin yapımcılarından %30 zam talep etti. Talebi onay gören oyuncunun maaşına yapımcılar tarafından %30 zam yapıldı. Alice rolünü üstlenen başrol oyuncu Serenay Sarıkaya'nın da Arıkan gibi maaşına zam yapıldığı öğrenildi.

Enis Arıkan Serenay Sarıkaya

Enis Arıkan Serenay Sarıkaya

Ozan Güven: Karantinada temizlik yapmaktan geberdim!

İLİŞKİLİ HABER

Ozan Güven: Karantinada temizlik yapmaktan geberdim!
Friends ekibi koronavirüs bağışı karşılığında dizi çekimlere davet ediyor!

İLİŞKİLİ HABER

Friends ekibi koronavirüs bağışı karşılığında dizi çekimlere davet ediyor!
Dwayne Johnson karantinayı spor salonunda geçiriyor!

İLİŞKİLİ HABER

Dwayne Johnson karantinayı spor salonunda geçiriyor!
Sharon Stone canlı yayında açıkladı: Koronavirüsten manevi büyükannemi kaybettim!

İLİŞKİLİ HABER

Sharon Stone canlı yayında açıkladı: Koronavirüsten manevi büyükannemi kaybettim!

BİR YORUM YAPIN 0