Ümit Erdim pilot olmaya hazırlanıyor! Resmen gün sayıyor...

Verdiği kilolarla sıkça gündeme gelen oyuncu Ümit Erdim, pilot olmaya karar verdi. Eğitim alan Erdim, 2. aşamaya geçiş yaptı ve teorik bilgi sınavında Türkiye 6.'sı oldu.

Oyunculuk kariyerinin yanına sürüş alanındaki yeteneğini de ekleyen Ümit Erdim, pilotluk alanında eğitimler görmeye başladı. Eğitim sürecinde 2. aşamaya geçiş yapan Erdim, teorik bilgi sınavında ise dereceye girerek Türkiye 6.'sı oldu.  Araba, hız ve adrenalin tutkusu ile bilinen aynı zamanda ralli yarışçısı olan Ümit Erdim, eşi ile çıktığı alışveriş turunda görüntülendi. Muhabirlerin fotoğraf isteğini kırmayan çift, objektiflere poz verdikten sonra muhabirler ile ayaküstü sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

Verdiği aşırı kilolar ve kızı Ses ile sosyal medyada sıkça gündeme gelen oyuncu Ümit Erdim, evliliğinin 3. yılını kutladı. Eşi ile çekilmiş bir düğün fotoğraflarını paylaşan Erdim, fotoğrafının altına, "Dünüm, bugünüm, yarınım. Nice 3 senelere sağlıkla inşAllah." notunu ekledi.

Kızı Ses ve eşi Seda ile olan sosyal medya paylaşımlarıyla kendine hayran bırakan Ümit Erdim, bu kez hakkında merak edilen sorulara yanıt vermek istedi. Takipçisinin "keşke zayıflamasaydın! Hastalıklı gibi görünüyorsun" mesajına "Ya hastalıklıysam? Şu anda nasıl bir kalp kırıklığı ve üzüntüye sebep olduğunu hayal edebilir misin? Gerçekten çeşit çeşit yüzlerce hastalıkla mücadele eden bu kadar insan varken bu cümleler böylesine kolay çıkmasın elinizden, ağzınızdan. Azıcık sakin olun" ifadelerini kullandı.Erdim, geçtiğimiz günlerde ise "Kilomdan, sağlığımdan ve görüntümden aşırı memnunum. Doktorum ve sevgili hanımcığımdan da çok memnunum. Memnun olmayanlar (sürekli kilo al, yüzün çöktü, hasta olacaksın, çirkinleştin, eski halin daha iyiydi vs. diye üşenmeden mesaj atanlar) için tekrar yüzlerce kilo almaya niyetim yok. Teşekkür ederim. Sevgi ve saygılarımı sunarım" diyerek yanıt verdi.

"HANIMCIYIZ"

Ümit Erdim yaptığı paylaşımların altına gelen “Hanımcıyız” yorumlarına muhteşem bir açıklama yaptı. Erdim, "Bir zümre var ki bu hanımcılık meselesine takmış. Ucu onlara dokunuyo demek ki. Maçoluğu, hayt huyt yapmayı, kadını geride tutmayı bir halt zannediyolar. Bir de sorsan müslümanım derler. Devam etsinler. Bilselerdi Peygamber Efendimiz (sav) Hz. Ayşe validemizi deveye bindirirken bir dizini yere koyup bir dizini de validemiz basarak rahat çıksın diye onun ayağının altına seriyordu. Hangimiz hanımımız arabaya binerken kapısını açıyoruz? Kainattaki en büyük hanımcı Efendimiz’dir. Bizim de yegâne örneğimiz O ve O’nun hayatıdır. Maçolar artisler dağılabilir. İyi akşamlar." dedi.

ümit erdim

ümit erdim

Ece Erken, koronavirüs salgını nedeniyle oğlu Eymen'i okula göndermeyecek

İLİŞKİLİ HABER

Ece Erken, koronavirüs salgını nedeniyle oğlu Eymen'i okula göndermeyecek
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 19

bediratak 4 yıl önce

Vay arkadaş adamsın dibisin diyorum

Toplam 1 beğeni

İsmet 4 yıl önce

Peki öyle dekolteli ,makyajlı giyinip mahremiyete aykırı poz vermek var mı islamda?Tribünlere oynuyorsunuz yine.. İnandığın gibi yaşamazsan yaşadığın gibi inanmaya başlarsın...

Toplam 1 beğeni

ayse 4 yıl önce

Masallah etrafimizdaki dengesizlerden bikmistik sanat camiasindan boyle duzgun ses duymamaya alismistik guzel bir turk ve musluman ailesi hep boyle olun kizinizin yetismesi uzunnn yillar alicak allah duzgun bir evlat yetistirmeyi nasp etsin anali babali buyutsun evladiniz size ve vatanina hayirli evlat olsun iki kiz annesi biri olarak soyluyorum

Toplam 1 beğeni

rty 4 yıl önce

Ortamın gerektirdiği gibi konuşmak ve davranmak parayla değil ama galiba iyi kazandırıyor.

Nur 4 yıl önce

Maşallah. Her konuda peygamber efendimiz örnek alınsaydı dünya böyle mi olurdu?

Toplam 8 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun