Yeşilçam yıldızı Itır Esen ilk kez açıkladı!

Yeşilçam yıldızı Itır Esen, uzun zamandır ekranlarda boy göstermemesinin nedenini çarpıcı sözlerle açıkladı. İşte, ünlünün başına gelenler ve ayrıntıları...

Bir çok Yeşilçam filminde rol alan ekranların sevilen nostaljik yüzü Itır Esen, iki yıl önce sette başına gelenleri anlattı. 62 yaşındaki oyuncu şaşırtan açıklamalarıyla gündeme geldi. Bir yıl boyunca yatağa bağlı kalan Eser'in şoke edici sözleri sosyal medyada yankı uyandıran haberlerin arasında yerini aldı.

Itır Esen

Itır Esen

Itır Esen,''Bir Deli Sevda dizisinin setinde iki yıl önce kaza geçirdim. Ben zengin birini canlandırıyordum. Cipe bindik kamera açısı iyi olsun diye ortada oturdum, yardımcı oyuncu arkadaşlar da pek iyi araba kullanamıyordu. Benim de bel fıtığım vardı. 'Bu arkadaş çok iyi araç kullanmayı bilmiyor değiştirelim' diye rica ettim, değiştirmediler. Bir hafta sonra yolda giderken başka bir araca çarptı. Araba son model olduğu için herkes arabaya bakıyor, ben bir indim yürüyemiyorum. O durumda 5 gün çalıştım, gözümden yaş geliyordu çalışırken.Dizinin reytingleri kötüydü 4. bölümde kalktı. Bu olay çok duyulmadı, ben duyurmadım. 2 senedir bu rahatsızlıkla uğraşıyorum. Bir yılım yatakta geçti, hiç yürüyemedim. Yeni yeni toparlandım. 16 çivi var belimde şu an'' açıklamasıyla gündem oldu.

Doğa Rutkay'dan evliliklerinin 5. yılına özel paylaşım

İLİŞKİLİ HABER

Doğa Rutkay'dan evliliklerinin 5. yılına özel paylaşım
Ünlü şarkıcının Türkan Şoray'a olan benzerliği şaşırttı!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü şarkıcının Türkan Şoray'a olan benzerliği şaşırttı!

BİR YORUM YAPIN 0