Ebru Şahin'den renkli paylaşım! Hercai'nin Reyyan'ı rekor kırdı...

Oyuncu Ebru Şahin'in sosyal medya hesabında yayınladığı kar paylaşımı takipçileri tarafından beğenildi. Hercai dizisinin yıldızı olup Reyyan karakterini canlandıran Ebru Şahin, daha öncesinde şampuan firmasının reklamları için tam 2 milyon TL isteyerek Fahriye Evcen ile Serenay Sarıkaya'yı sollamıştı.

Cuma gününü hayranlarının iple çektiği Hercai'de Reyyan'ı canlandıran oyuncu Ebru Şahin, güzelliği ve oyunculuk yeteneği ile kısa zamanda parlayan isimlerden biri oldu. Reyting rekorları kırmaya devam eden dizi de yeni bölümler izleyiciler tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. #TBT gönderisi paylaşan oyuncu Ebru Şahin'in karda çekilmiş olan pozu hayranları tarafından çok beğenildi.

EBRU ŞAHİN REKOR TEKLİF İSTEDİ!

Hercai dizisinin başrol oyuncusu Ebru Şahin, şampuan üzerine gelen reklam firmasının teklifleri için 2 milyon TL istedi. Sosyal medya hesabında paylaşacağı gönderi başına da 50 bin TL isteyince, firma sahipleri başka isimlere yöneldi.

ebru şahin ile akın akınözü

ebru şahin ile akın akınözü

Öncesinde şampuan reklamında ekran karşısına çıkan Fahriye Evcen, Pelin Karahan ve Serenay Sarıkaya gibi ünlü isimler 1-1.5 milyon TL arasında ücret almıştı.

ebru şahin

ebru şahin

Vuslat hayranlarını üzen haber! Vuslat dizisi final mi yapıyor?

İLİŞKİLİ HABER

Vuslat hayranlarını üzen haber! Vuslat dizisi final mi yapıyor?
Seda Bakan’dan doğum kilolarına esprili paylaşım!

İLİŞKİLİ HABER

Seda Bakan’dan doğum kilolarına esprili paylaşım!

BİR YORUM YAPIN 2

Yyyyy 4 yıl önce

Bjjii

Sibel 4 yıl önce

İyi de onların zamanında dolar ucuzdu şimdi pahalı diye çok istemiştir ne yapsın

Toplam 2 beğeni