Ferhat ile Şirin dizisi için final kararı verildi

Tolga Sarıtaş, Cansu Dere ve Leyla Tanlar'ın başrolünde olduğu Ferhat ile Şirin dizisi için final kararı verildi.

Fox TV'nin büyük bir iddia ile başlayan drama dizisi Ferhat ile Şirin için final kararı verildi. Dizinin başrolünde Leyla Tanlar, Tolga Sarıtaş ve Cansu Dere yer alıyordu. Leyla Tanlar açısından kötü gidişat devam ediyor. Tanlar'ın Paramparça'dan sonra rol aldığı hiçbir dizi reytinglerde başarı yakalayamadı.

IŞIL YÜCESOY PROJEDEN AYRILMIŞTI

Işıl Yücesoy, Cansu Dere ve Leyla Tanlar'ın babaannesini oynadığı Ferhat ile Şirin dizisinden ayrıldığını açıklamıştı. Yücesoy, kararı Instagram hesabından yayımlamıştı.

İŞTE O PAYLAŞIM;

ışıl yücesoy

ışıl yücesoy

Fox TV'nin yeni dizisi Ferhat ile Şirin, oyuncu kadrosunu genişletmeye devam ediyordu. Diziye son olarak, Sarp Akkaya dahil olmuştu. Akkaya, projede Ferhat'ın destekçisi Cemal rolünü oynuyordu.

sarp akkaya

sarp akkaya

TOLGA SARITAŞ İLE LEYLA TANLAR PARTNER

Üç sezon boyunca asker dizisi Söz'de rol alan, dizinin bitmesinin ardından bedelli askerlik görevini yerine getiren Tolga Sarıtaş, Fox TV'nin yeni dizisi Ferhat ile Şirin projesi için setlere geri dönme kararı almıştı.

leyla tanlar

leyla tanlar

Sarıtaş'ın partneri ise; Paramparça dizisi ile ünlenen, sonrasında rol aldığı Fatih ve Şahin Tepesi dizilerinde reytinglerde istediğini bulamayan Leyla Tanlar oldu. 

tolga sarıtaş

tolga sarıtaş

BİR YORUM YAPIN 0