Muazzez Ersoy ailesiyle tatilde... Tekneye ozonla dezenfeksiyon!

Yaz dönemini Bodrum Torba'daki evinde geçiren Muazzez Ersoy, bu kez koronavirüs nedeniyle 1 ay sürecek tatilinin tamamını teknesinde ailesiyle birlikte geçirecek.

Usta sanatçı Muazzez Ersoy,  seyahat öncesi teknesini “ozon sterilizasyon” ile sterilize ettirdi. İzmir’den gelen 4 kişilik ekip, tekneyi dünyadaki en güçlü dezenfektanlardan biri olarak bilinen ozon ile dezenfekte etti. Sanatçı, aileye yeni katılan 2 aylık oğlu Lucky’ ile poz verdi. 

SAHNEYİ ÇAMAŞIR SUYUYLA YIKATIYOR!

Sesi ve yıllara meydan okuyan güzelliğiyle kendine hayran bırakan Muazzez Ersoy hakkında Sabah Gazetesi Özlem Avcı şaşırtan bir açıklama yaptı. Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda konser veren Türk müziğin sevilen sesi Muazzez Ersoy'un konser öncesi takıntısını öğrenen Avcı, Ersoy'un tam bir temizlik hastası olduğunu duyurdu.

muazzez ersoy

muazzez ersoy

Konser öncesinde kendisini kulisinde ziyaret edenler Ersoy'a hayranlıkla baktı. Temizlik hastalığı olduğunu farkına varıldıktan sonra kendisi hakkında bahseden usta sanatçı "konsere gittiği her yerde ilk önce tüm kulisin tepeden tırnağa çamaşır suyuyla temizlenmesini istediğini " söyledi. Hatta yeterli bulmazsa bezi eline alıp kendisi de kulisi temizlediği zamanların olduğunu da vurguladı.

Doktorlar dizisinin yıldızları Devrim Nas ve Bekir Aksoy tatilde buluştu

İLİŞKİLİ HABER

Doktorlar dizisinin yıldızları Devrim Nas ve Bekir Aksoy tatilde buluştu
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 6

misafir 4 yıl önce

Helal olsun

Toplam 2 beğeni

Yunus 4 yıl önce

ÇamaŞIR SUYU ZEHİRLİ. KULLANMA.!!!

gfhfmj 4 yıl önce

adnan oktarla sahnede sarıldığınız günü unutmayacağız tabi.

Toplam 3 beğeni

zafergülten 4 yıl önce

iyide,çamaşır suyu koku yapmıyormu,ve kokusu sese zarar verebilir.1-2 saatsizde geçmiyor kokusu.seyircide rahatsız olabilir.garip geldi,kokmayan çamaşır suyu varsa markasını bizede söylesin,magazine olay yaratacak malzeme arayışı gibi.

Toplam 1 beğeni

Kevser 4 yıl önce

Bingonun oksijenli camasır suyu, genellikle bebek ve çocuk olan evler alıyor kokusuz camasır suyu ve cokta guzel. Küçük marketlerde bulamazsınız avmlerde yada çocuk magzalarında var e-bebek, civilim gibi

Toplam 0 Beğeni

Türkmen 4 yıl önce

Kimbilir belkide ardından parfüm yada kolnya ile sildirip yıkatıyordur. Bunların etkisi sonraki yıllarda tıpkı maykıl ceksinin iskelotor haline dönüşü gibi ortaya çıkar, çıkacakta.

Toplam 1 Beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun