Yemin dizisi 73. bölüm özeti! Yemin dizisi 73. bölümde yaşanacaklar

Kanal 7'nin reytinglere damga vuran günlük dizisi Yemin'in 73. bölüm özeti yayımlandı. Reyhan ve Emir'in aşkları, büyük bir öfkeyle yeniden alevlenirken Kemal ise alelacele yaptığı evliliği, kızı Masal'a anlatmanın derdindedir. İşte Yemin'in 73. bölümünde yaşanacaklar!

Kanal 7'nin büyük bir ilgiyle takip edilen günlük dizisi Yemin, yeni sezonda da imzasını bırakmaya devam ediyor. Gökberk Demirci ve Özge Yağız'ın başrolünde olduğu dizi, 73. bölümüyle Çarşamba günü ekrana gelecek. Peki Yemin'in 73. bölümünde neler yaşanacak?

YEMİN DİZİSİ 73. BÖLÜM ÖZETİ

Uzunca bir süre sonra yeniden karşılaşan Emir ve Reyhan, aşklarına kaldıkları yerden devam ederler. Ancak bu eskisi kadar kolay olmayacaktır. Birbirlerine derin bir öfke besleyen Emir ve Reyhan'ın bu durumu, en çok Cavidan'ı mutlu eder.

yemin dizisi 73. bölüm özeti

yemin dizisi 73. bölüm özeti

Narin ile alelacele bir evlilik yapan Kemal ise büyük bir çıkmazın içerisine girer. Kızı Masal'ı kaybetmek istemeyen Kemal, bu durumu Masal'a ve Şehriye'ye uygun bir dille anlatmanın yollarını arar.

BİR YORUM YAPIN 1

nur yildiz 4 yıl önce

genel ozelliklerden bahsetmenizi yeterli bulmuyorum beklentim daha fazla bizi tatmin edecek bilgileri paylasmaniz bizim icin guzel olur sizede mutesekkir olur yorumlarimizi dikkate alacaginizdan eminim:)

Toplam 1 beğeni