Tülin Şahin’den annelere muhteşem tavsiyeler

Şimdilerde tam 7 buçuk aylık hamile olan Tülin Şahin, anne olacaklara tavsiyelerde bulunarak heyecanından bahsetti.

Kız bebeğini kucağına almak için gün sayan ünlü manken Tülin Şahin, bebeğinin üzerine titriyor. Şahin, anne adaylarına da sosyal medyadan tavsiyeler veriyor. Daha önce mide bulantısı için bileğine nane, lavanta ve zencefil yağı sürüp koklayan ve bu sorundan kurtulduğunu söyleyen güzel mankenden yeni bir tavsiye geldi.

Bebeğin sağlığına iyi geldiğini söyleyen Tülin Şahin, anne adaylarına yüzme önerdi. Öte yandan 39 yaşındaki manken, bol bol sağlıklı yiyecekler tüketiyor.

TÜLİN ŞAHİN

TÜLİN ŞAHİN

BEBEĞİM ŞİMDİDEN SABRI ÖĞRENİYOR

Tülin Şahin, “Bebeği öğrendiğim an yaşadığım mutluluğumun tarifi yok. Yapısal olarak çok enerjik, hareketli ve tez canlı biriyim. Sabırsız olduğumu bile söyleyenler var. Bebeğim bana daha şimdiden sabrı öğretiyor" dedi.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ

Alişan sosyal medyadan paylaştı: İki tane dişiyle...

İLİŞKİLİ HABER

Alişan sosyal medyadan paylaştı: İki tane dişiyle...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0