Donald Trump: Vurulsam eşim Melania arkamdan ağlamaz!

New York’tan Florida'ya taşınacağını açıklayan Amerika Başkanı Donald Trump, olası bir suikast girişiminde vurulursa, eşi Melania Trump’ın arkasından ağlamayacağını söylemesi üzerine sosyal medyada yankı uyandırdı.

Amerika Başkanı Trump'ın, salı günü Cumhuriyetçi Parti için düzenlenen bir etkinlikte yaptığı konuşması dikkat çekti. Trump, eşi Melania Trump’ın olası bir ölüm durumunda arkasından ağlamayacağını ifade ederken, Temsilciler Meclisi Azınlık Denetçisi Steve Scalise'si ve Scalise'nin eşini, kendi ilişkisiyle kıyaslayan sözler sarf etti.

Donald Trump

Donald Trump

Donald Trump,eğer bir suikast girişiminde vurulursa, eşi Melania Trump’ın arkasından ağlamayacağını ifade etti ve “Scalise’in eşi gözleri düşecekmiş gibi ağlıyordu. Herkesin eşi böyle tepki vermez, benimkinin vermeyeceğini biliyorum” şeklinde bir kıyaslamada bulundu.

donald trump melania trump

donald trump melania trump

DİĞER PAYLAŞIMLARI;

Amerika'da 11 Eylül 2001'de ikiz kulelere gerçekleştirilen ve yaklaşık 3 bin kişinin hayatını kaybetmesine neden olan terör saldırılarının yıl dönümünde Beyaz Saray ve Pentagon'da anma etkinliği düzenlendi. Etkinliğe Amerika Başkanı Trump ile eşi Melania Trump da boy gösterdi. Melania Trump'ın sosyal medya üzerinden paylaştığı kare soru yağmuruna tutulurken kafaları karıştırdı.

Melania Trump

Melania Trump

Paylaşıma yorum atanlar bu motifin 11 Eylül saldırıları sırasında kulelere çarpan uçakları andırdığını söyleyerek Melania'ya tepki gösterdi. Melania'nın cevabı ise  "Bu konuda söyleyebileceğim tek şey saçmalık" şeklinde oldu.

Sevgili Geçmiş'in Cemal'i ünlü oyuncu Emre Kınay'dan sürpriz!

İLİŞKİLİ HABER

Sevgili Geçmiş'in Cemal'i ünlü oyuncu Emre Kınay'dan sürpriz!

BİR YORUM YAPIN 2

HATTİLİ ALP 4 yıl önce

melena bırak ağlamayı göbek atar. ama açıkçası tromp bende ağlamam çok mutlu olurum...

ottonmans 4 yıl önce

Ona ne suphe kimse aglamaz bu gavur oglu gavurun arkasindan tam tersi dunya yilin bayrami diye takvimlere islenir hatta