Karatay yine yaptı yapacağını! Trend listesinde 1 numara oldu...

Yaptığı ezberbozan açıklamalarla sık sık gündeme gelen Prof. Dr. Canan Karatay (76) ile usta sanatçı Nebahat Çehre’nin (75) arasında yalnızca bir yaş fark olması sosyal medyanın yine diline düştü.

Sosyal medyada her gün farklı isimler, birbirinden ilginç konularla trend olmaya devam ediyor. Bu kez daha önce 2014 yılında trend olmuş olan Prof. Dr. Canan Karatay (76) ile usta sanatçı Nebahat Çehre’nin (75) bir yaş olması yeniden gündeme geldi. Canan Karatay önceki gün “Genç ve güzel kalmamın sebebi; sağlıklı beslenmek” deyince ‘fark’ bir kez daha tartışılmaya başlandı.  “Acaba kimi örnek alsak, kimi dinlesek?” tartışmaları sürerken taraflar şunları söyledi:

Canan Karatay: "Nebahat Hanım çok önemli ve değerli bir sanatçı. Aynı zamanda Türkiye Güzeli. Caps’lere ve karşılaştırmaya kızmıyorum. Hatta eğleniyorum.”

canan karatay

canan karatay

Nebahat Çehre: "Canan Hanım’a saygım sonsuz. Hayatını bilime vermiş değerli bir profesör. Caps’leri görünce utanıyorum. Benim sırrım düzenli hayat sürmem.”

nebahat çehre

nebahat çehre

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 9

sinan bayram 4 yıl önce

böyle bir karşılaştırma yapmak ayıptır, ahlaksızlıktır. Bunu kimler çıkarmış, paylaşmış vede kınamamışsa onlardan olmadığım için şükrediyorum.. Boşuna yaşamayın..Bunu yapan yarın ırkçılık yapar, din dil ırk ayrım yapar. Yuh olsun..

3 doğru 1 yanlış 4 yıl önce

eskiden nene olunup torun sevilirdi bu yaşlara bile gelmeden.şimdi ergen gibi resim makyaj yaşam sürüyorlar.

Toplam 1 beğeni

mahmut s 4 yıl önce

cananı zerre sevmem ama okul okumak kolay iş değil. tecrübeyle sabit.

Zort 2 yıl önce

Canan seni çok sever

zafergülten 4 yıl önce

dış görünüm önemli değil,iç organlar,kalb ve damarlar,beyin nasıl o mühim.dış görünüm biraz estetik ve makyajla değişebiliyor çünki.

Toplam 3 beğeni

saçma capsler 4 yıl önce

güzellikle sağlığın ne alakası var canana da boya sür nebahatten daha güzel olur.

Toplam 9 beğeni

G.antep27 4 yıl önce

Cok dogru demissiniz.Nebahati makyajsiz koysalardi keske.

Toplam 2 Beğeni

Mustafa 4 yıl önce

güzel güzeldir cirkin cirkindir kardes

Toplam 0 Beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun