Brad Pitt ünlü markanın reklam yüzü oldu!

Ünlü oyuncu Brad Pitt, İtalyan erkek giyim moda evi Brioni’nin reklam yüzü oldu.

İtalyan erkek giyim moda evi Brioni’nin 2020 İlkbahar kampanyasının reklam yüzü olan ünlü aktör Brad Pitt, aynı zamanda sınırlı sayıda takım elbise ve özel etiket içeren smokinin de dahil olduğu özel ürün serisini de çıkarıyor.

Brad Pitt reklam yüzü oldu

Brad Pitt reklam yüzü oldu

Pitt Brioni reklamı hakkında “Her zaman Brioni’nin şık ve zamansız tasarımlarına hayran olmuşumdur" şeklinde açıklama yaptı.

Brad Pitt Brioni’nin reklam yüzü oldu

Brad Pitt Brioni’nin reklam yüzü oldu

HEPİMİZ HATA YAPARIZ!

Başarılı oyuncu Brad Pitt, 20 yıldır ağlamadığı açıklamalarıyla gündeme ses getirmesinin ardından hata ve yanlış atılan adımlardan bahsetti. İşte, ünlü yıldız Brad Pitt'in, Interview dergisine açıklamaları...

Brad Pitt,"Aşırı derecede yargılayıcı ve insanlara sanki onlar tek kullanımlıkmış gibi davrandığımız günlerden geçiyoruz. Hataların üzerine her zaman çok büyük önemler atfediyoruz ve odaklanıyoruz. Bu, bir insanı tanımlayan şeydir. Hepimiz hata yaparız. Ama ardından elimizden ne gelir? Sanki bu durumla pek ilgilenmiyor gibiyiz.“Ben de insanım. Bizler bir amaç peşinde koşuyoruz ve hayatın anlamını sorguluyoruz. Elde ettiğimiz iki şey var: Yaratıcı kalmak ve sevdiklerimizle beraber olmak" şeklinde konuştu.

20 YILDIR AĞLAMIYORUM!

Pitt,“Neredeyse 20 yıldır ağlamadım. Şimdi, son zamanlarda, kendimi daha çok duygulanmış buluyorum. Çocuklarım, arkadaşlarım ve haberler beni duygulandırıyor. Sadece duygulanıyorum" şeklinde şaşırtan bir açıklama yaptı.

Brad Pitt 20 yıldır ağlamıyorum açıklaması

Brad Pitt 20 yıldır ağlamıyorum açıklaması

Duygulanmaya başlamasının bir uyanış olduğunu ifade eden Pitt,“Bunun iyi bir işaret olduğunu düşünüyorum. Nereye gittiğini bilmiyorum, ama iyi bir işaret olduğunu düşünüyorum" diyen oyuncu, daha önce yaptığı röportajlarında, Angelina Jolie ile ayrılıklarını ölüme benzetmişti.

KARİYERİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARI;

Ünlü oyuncu Angelina Jolie ile ayrılığı sürecinde zor günler geçiren Brad Pitt son zamanlarda Bir Zamanlar Hollywood'da filmi ile gündeme geldi. Geçtiğimiz haftalarda GQ dergisiyle yaptığı röportajda verdiği çarpıcı yanıtlarla gündeme ses getirdi. Sosyal medyada yankı uyandıran hayatına ve kariyerine ilişkin açıklamalarıyla Pitt, dikkatleri üzerine topladı.

Brad pitt

Brad pitt

"Kişisel deneyimlerimi, mizah anlayışımı, acılarımı, mahcubiyetlerimi... Christian Bale ya da Tom Hardy’yi seyrederken, onların başardığını başaramayacağımı düşünürüm. Seyretmeye bayılıyorum ama o rollerin içine giremem. Ben de kendi alanımda böyle benzersiz olmak istiyorum.”

Brad Pitt Leonardo di caprio

Brad Pitt Leonardo di caprio

“Leo ile geçen gün sohbet ediyorduk. 90’ların sonu ya da 2000’lerin başıydı herhalde, ilginç rollerin peşinde koşuyordum ancak hayallerimdeki kadar ilginç bir hayat yaşamadığımı fark ettim.”

Brad Pitt

Brad Pitt

"Belki de sadece yaşlanıyorum. Tabii ya, yaşlılık işte, zamanın daha çok farkında oluyorsun, iyi ve kötü daha fazla tecrübeye sahipsin, insanları daha iyi tanıyorsun. Kazanç ya da kayıp olarak düşündüğün şeylerin aslında çok da mühim olmadığının farkına varıyorsun. Kiminle nasıl zaman geçirdiğin önem kazanmaya başlıyor.”

"FİLMDE OYNAMAK BOKS YAPMAYA BENZER!"

Brad Pitt

Brad Pitt

“Her sahnenin çekimi boks ringinde olmaya benzer” diyen Pitt, “Hazırlanır ve beklersin, eldivenlerini geçirirsin eline ve ringe yürürsün. ‘Set hazır’ derler, ringe çıkarsın, üç dakikada yapabildiğinin en iyisini yaparsın. Her zaman beklediğin gibi gitmez işler, yumruk da yersin, yere de düşersin ama gerçekten dövüştüğün sürece kazanmışsın demektir” şeklinde açıklama yaptı.

"ROL KESMİYORUM!"

Brad Pitt

Brad Pitt

“Neticede o bir aktör’ dedikleri zaman sinir oluyorum, sanki rol kesiyormuşum gibi. Oysa bir role bürünmek onu gerçek kılmaktır” açıklaması ile kariyeri hakkındaki söylentilerin önünü kesti.

Brad Pitt

Brad Pitt

55 yaşındaki başarılı oyuncu Pitt,"Hep ilginç hayatlar yaşayan rolleri tercih ediyorum. Çünkü benim hayatım tam tersiydi" açıklamasıyla hayatının sıkıcı olduğunu ifade eden cümlelere yer verdi.

Şafak Sezer ve Paris Hilton buluşması açığa kavuştu!

İLİŞKİLİ HABER

Şafak Sezer ve Paris Hilton buluşması açığa kavuştu!
Azra Akın yeni proje sinyalini verdi!

İLİŞKİLİ HABER

Azra Akın yeni proje sinyalini verdi!

BİR YORUM YAPIN 1

Abuzer 4 yıl önce

Hayat sizede sıkıcıysa biz ölelim o zaman