Azra Akın müjdeyi verdi! Çok yakın zamanda...

İki yıl önce Atakan Koru evlenen Azra Akın, oğlu Demir ile alışveriş yaparken görüntülendi.

Evlendikten sonra Edirne'ye yerleşen 2002 Türkiye ve Dünya Güzeli Azra Akın AVM turunda görüntülendi. Magazin muhabirlerinin sorularını yanıtsız bırakamayan Akın,  “Oğlum Demir artık bir yaşına geldi. Çalışmaya başlayacağım” dedi.

Akın, “Hem iş hem annelik zor olmayacak mı” sorusuna ise tepki gösterdi: “Bu soruyu, hep kadınlara soruyorsunuz. Erkeklere soruluyor mu bu soru? Çocuğun anneye ne kadar ihtiyacı varsa babaya da var.” diyerek yanıt verdi.

"ÇOK ÖZEL ANLAR"

Akın, "Demir ile geçen günler çok özel anlar. O minik ayakları çok özleyeceğim. Uyanıyoruz, kahvaltı yapıyoruz sonra oyun başlıyor, sonra öğlen yemeği. Doğada olmayı çok seviyor. Banyo zamanı çok keyifli geçiyor. Hayvanlara çok meraklı. Kedi, köpek çok seviyor. Fiziksel aktivite çok seviyor. Şu an 10 aylık, çok küçük." dedi.

azra akın

azra akın

"Bir anne olarak, öncelikle bir insan olarak birbirimizin kilolarıyla ilgilenmemiz çok ayıp. Hele bir anneye (Fahriye Evcen) bunun yapılması çok yanlış.Ben bir ablayım, kardeşlik ne kadar güzel biliyorum. O yüzden Demir'e kardeş düşünüyoruz, kısmet." diyerek sözlerini noktaladı.

Diriliş Ertuğrul'un yapımcısından yeni dizi!

İLİŞKİLİ HABER

Diriliş Ertuğrul'un yapımcısından yeni dizi!
Gastronomi tutkunlarının 3. Uluslararası Meze Festivali!

İLİŞKİLİ HABER

Gastronomi tutkunlarının 3. Uluslararası Meze Festivali!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0