Ünlü oyuncu Megan Fox gerçekleri paylaştı: Korkuyordum!

Amerikalı oyuncu ve manken Megan Fox hayatında insanlardan korktuğu bir dönem yaşadığını itiraf etti. İşte,haberin ayrıntıları...

2009 yılında Jennifer’s Body adlı filmle şöhreti yakalayan 33 yaşındaki Amerikalı oyuncu Megan Fox, Entertainment Tonight'a açıklamalarda bulundu. Meghan Fox, yakaladığı şöhrete rağmen görünmez olmak istediği dönemleri ve insanlardan korktuğunu beyan eden açıklamalarıyla gündeme bomba gibi düştü.

Megan Fox

Megan Fox

Güzel bir kadın olması nedeniyle her daim ön planda tutulmasından dolayı hayatının en karanlık dönemlerini yaşadığını," Sadece filmlerde değil hayatımın her yerinde güzelliğimin ön planda olduğunu anladığım an kırılma noktamdı" sözleriyle dile getirdi.

Megan Fox haberleri

Megan Fox haberleri

Görüntülenmek, fotoğraf çektirmek, kırmızı halıda yürümek ve röportaj vermek istemediğini belirten 33 yaşındaki oyuncu, "Çünkü o dönemde insanlardan korkmaya başlamıştım. Birinin bana bağırması veya dalga geçmesi düşüncesi beni çok korkutuyordu. O günden itibaren çok karanlık bir döneme girdim" şeklinde şaşırtıcı bir açıklamada bulundu.

Megan Fox açıklaması

Megan Fox açıklaması

"Hiçbir şey yapmak istemediğim dönemler yaşadım. Tamamen görünmez olmak istiyordum."

Seçkin Özdemir zorunlu sakal bıraktı!

İLİŞKİLİ HABER

Seçkin Özdemir zorunlu sakal bıraktı!

BİR YORUM YAPIN 0