Kraliçe 2’nci Elizabeth tahtı bırakıyor!

Kraliçe 2. Elizabeth'in tahtı Prens Charles’a devretmesi gündemi meşgul eden haberler arasında yerini aldı.

Kraliçe 2. Elizabeth'in, önümüzdeki 1,5 yıl içinde tahtı oğlu Prens Charles’a devredeceği konuşuluyor. Prens Andrew skandalı sonrası İngiliz basınının yeni gündemine bomba gibi düşüyor. İngiliz Express kaynağından alınan haberlere göre; kraliçe unvanını elinde tutan 93 yaşındaki Kraliçe, 95 yaşına girdiğinde kraliyet görevinden emekli olacak.

kraliçe 2. elizabeth tahtını bırakıyor

kraliçe 2. elizabeth tahtını bırakıyor

Bir saray kaynağı tarafından,“Majesteleri yaşını önemsiyor ve zamanı geldiğinde tacın kusursuz bir şekilde el değiştirdiğinden emin olmak istiyor” şeklinde yorum yapıldı.

DİĞER HABERLERİ;

Dünyanın en çok merak edilen ailelerinden biri olan İngiliz Kraliyet Ailesi ile ilgili bilinmeyenler eski çalışanlar sayesinde ifşa oluyor. Soğuk duruşu ve kuralcı tavrı ile bilinen Kraliçe 2’nci Elizabeth'in malikaneye gelen bir tamirciye çay ikram etmesi haberi gündeme geldi. Andrews adında bir döşemeci, “Kraliyet Saraylarının Sırları” adlı televizyon programında Kraliçe 2’nci Elizabeth’in Buckingham Sarayı’nda çalışan bir tamirciye çay ikram ettiğini anlattı.

Kraliçe 2. Elizabeth

Kraliçe 2. Elizabeth

Andrews, eski bir arkadaşı olan tamircinin masanın altında çalışırken çay rica ettiğini daha sonra çayını getiren ‘nazik’ kadının kim olduğuna bakmak için kafasını çıkardığı anda Kraliçe 2’nci Elizabeth'in olduğunu fark ettiğini açıkladı.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ 

Okan Bayülgen Mozart oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Okan Bayülgen Mozart oldu!
Sanatçı Füsun Erbulak 2 ameliyat oldu! Sağlık durumu nasıl?

İLİŞKİLİ HABER

Sanatçı Füsun Erbulak 2 ameliyat oldu! Sağlık durumu nasıl?

BİR YORUM YAPIN 0