Ceyda Düvenci canlı yayında açıkladı: Çünkü maske takmıyorum!

Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci, geçtiğimiz günlerde meslektaşı Alican Yücesoy'un canlı yayınına konuk oldu.

Sosyal medyayı aktif kullanan oyuncu Ceyda Düvenci, geçtiğimiz günlerde meslektaşı meslektaşı Alican Yücesoy'un canlı yayınına konuk oldu. Konuşma sırasında Düvenci, takipçilerden gelen soruları yanıtladı.

Ceyda Düvenci Alican yücesoy canlı yayın

Ceyda Düvenci Alican yücesoy canlı yayın

Yücesoy'un bu kadar sevilmenin sırrı ne sorusuna Düvenci, “Sosyal medyada çok seviliyorsun. Bu işin sırrı ne?” sorusuna, "Çünkü oyun oynamıyorum. Olduğum gibiyim, filtrelerim yok. Maske takıp yalandan gülmüyorum, samimiyim" yanıtını verdi.

KEDİYİ EZİP KAÇAN O KİŞİNİN PLAKASINA KADAR PAYLAŞTI!

Ceyda Düvenci, bir kediyi ezip kaçan sürücüyü Instagram hesabı üzerinden al aşağı etti. Arabasının plakasına kadar paylaşan Düvenci, hayvanseverliğini bir kez daha gösterdi.

Ceyda Düvenci haberleri

Ceyda Düvenci haberleri

“Kalpsiz, vicdansız. Peşinden korna çalarak gittim ama nasıl gaza basıyor bir bilseniz... Hayatına devam ediyor, arkasına bile bakmadı. Veterinere bile götürmedi. Bu plakayı gördüğünüzde kornaya basın, şaşırsın” paylaşımıyla olumlu tepkiler aldı.

PAYLAŞIMIYLA DİKKAT ÇEKTİ!

En beğenilen çift Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci, sosyal medya üzerinden anlamlı bir kolaj fotoğrafı paylaştı. Paylaşımın altına not düşmeyi ihmal etmeyen Düvenci, takipçileri tarafından olumlu yorumlar aldı.

Ceyda Düvenci haberleri

Ceyda Düvenci haberleri

Paylaşımın altına başarılı oyuncu,"Nefessiz kalmıyor muyum, kalıyorum elbette. Kalbim ağzımda olmuyor mu, oluyor. Kırıldığım zamanlarım da var. Senin gibi, herkes gibi bazen kötü hissettiğim, sinirden kalp kırdığım anlarım da oluyor elbet. Ama böyle anlarım da var işte. Mutlu, huzurlu, güvende hissettiğim... Hem de tek kareye sığamayacak kadar çok... Hani derler ya ölürken hayatın film şeridi gibi geçermiş gözünün önünden diye... Ben ölüme bırakmıyorum o anları. Tüm halimin kalmadığı zamanlarda en güzel anlar film şeridi bana... Nefesimi tekrar derin derin alabilmek için... Gün, sana teşekkür ederim" şeklinde not düştü.

DÜVENCİ O DAVAYI KAZANDI!

İsmini ve fotoğrafını zayıflama jeli reklamında izinsiz kullanan firmaya dava açan ünlü oyuncu Ceyda Düvenci, 100 bin lira cezai şart parası talep etmişti. 9 yılın ardından dava sonuca kavuştu.

Ceyda Düvenci

Ceyda Düvenci

Mahkeme, davalıların Düvenci’ye 25 bini maddi, 5 bini manevi 30 bin liralık tazminatı faiziyle birlikte ödemesine karar verdi.

CEYDA DÜVENCİ SOSYAL MEDYADA İLGİ ODAĞI OLDU!

Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak çifti, birlikte sergiledikleri tiyatro oyunlarının turnesi için şehir şehir gezerken, baş başa tatil kaçamağı yaptı. Düvenci, sosyal medyada çocuklarıyla alakalı yaptığı paylaşımla beğeni topladı.

Ceyda Düvenci

Ceyda Düvenci

Düveci,“Hayat dengeli ve dengesiz duygulardan ibaret aslında. Bir taraftan sevgilimle güzel zaman geçirmek, baş başa olmak ve yeni yerler keşfetmekten ve doyasıya uyumaktan keyif alırken bir yandan da elimiz telefonda, aklımız evde; “Kız ne yapıyor, oğlan iyi mi?” diye düşünüp duruyoruz. “Hadi dönüşümüzü erkene alalım” diyoruz sonra diyoruz ki; “365. günde 5 günü de birbirimize ayıralım.” Burnumuzda evlatlarımızın kokuları, el ele sokakları tavaf ediyoruz. İyi ki varlar, her anımıza şükür… Annelik-babalık tam da bu bence. Sevgililik hali ile evlat kokusu arası yaşanan anlar. Baş başa olmak muhteşem ama biliyorum ki ikimizin de aklı onlara kavuşacağımız anda… Yaşadığımız her ana, gördüğümüz her yeni yere de şükür, yuvamıza da…" şeklinde not düştü.

ÜNLÜ ÇİFT HAVAALANINDA UYUDU!

Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci, aktif bir sosyal medya kullanıcı olduğunu her fırsatta takipçileriyle paylaştığı karelerden belli ediyor. Kendi gibi oyuncu olan eşi Bülent Şakrak'a olan aşkını ve kızlarına olan sevgisini birbirinden içten karelerle hayranlarına yansıtan Düvenci, havalimanında eşiyle beraber uyuduğu fotoğrafı da paylaşarak altına duygusal bir not ilave etti.

İŞTE O PAYLAŞIM;Ceyda Düvenci Bülent Şakrak

Ceyda Düvenci Bülent Şakrak

Düvenci paylaşımın altına,"Seninle gelişmek, dönüşmek, üretmek, kazanmak, eğlenmek, gezmek, yorulmak, yaşamak, yaşlanmak ne güzel... çok seviyorum..." notunu ilave etti.

Karantinada İspanyolca öğrenen Can Yaman'ın İispanyol hayranlarına mesajı dikkat çekti!

İLİŞKİLİ HABER

Karantinada İspanyolca öğrenen Can Yaman'ın İispanyol hayranlarına mesajı dikkat çekti!
Hollywood oyuncusu Sean Penn, gönüllü olarak koronavirüs testi yapıyor

İLİŞKİLİ HABER

Hollywood oyuncusu Sean Penn, gönüllü olarak koronavirüs testi yapıyor
Berrak Tüzünataç'tan acı haber! Anneannesi hayatını kaybetti...

İLİŞKİLİ HABER

Berrak Tüzünataç'tan acı haber! Anneannesi hayatını kaybetti...
Tolgahan Sayışman: Almeda temizlik delisi

İLİŞKİLİ HABER

Tolgahan Sayışman: Almeda temizlik delisi

BİR YORUM YAPIN 0