Hailey Baldwin Justin Bieber ile evlenmeden önce kararsızlığını açıkladı!

Ünlü model Hailey Baldwin Bieber, Justin Bieber ile evlenmeden önce kararsızlığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Hailey Baldwin Bieber, eşi Justin Bieber’la evliliği hakkında ailesine danıştığını açıkladı. Evlilik sürecinin hızlı gelişmesinden dolayı içerisinde korku uyandığını dile getiren Baldwin, evlilikten önce ailesini arayarak “Eğer delicesine bir şey yaptığımı ve bunun kötü bir fikir olduğunu düşünüyorsanız, beni durdurmanın tam zamanı” şeklinde soru yönelttiği itirafında bulundu.

Hailey Baldwin Justin Bieber

Hailey Baldwin Justin Bieber

23 yaşındaki mankenin ailesi,“Kendinize süre verin ve bana kararınızı bildirin’ dedim. Onlar da, ‘Bu durum tam senin için. Bunu tüm kalbinle istediğini biliyor ve sana güveniyoruz" sözleriyle Justin ile evlenmesi konusunda Baldwin'e destek verdi.

İNSANLARIN GÖRÜŞLERİNİ KAFAMA TAKIYORUM!

Dünyanın en fazla takip edilen dergisi Vogue, bu hafta ünlü manken Hailey Baldwin Bieber'in sırlarını okuyucularıyla paylaştı. Şarkıcı Justin Bieber'le evli olan Baldwin, her söyleneni kafasına takmasından dolayı sosyal medya yorumlarını gizlemesi ve bu alışkanlığını yenmesine ilişkin açıklamalar yaptı.

 Ünlü model Hailey Baldwin Bieber

Ünlü model Hailey Baldwin Bieber

 “İnsanların görüşlerini kafama çok takıyordum ve bence bu kötü bir alışkanlıktı...."

 "Sonra bir makale okudum, ardından hiçbir yoruma dikkatimi vermedim. Ayrıca yabancıların da hakkımda söylediklerine odaklanmamaya çalışıyorum, bu durum gün geçtikçe daha da kolaylaşıyor....."

“Dışarıdan hiç kimse bizim aramızda neler geçtiğini bilmiyor. Ben, her sabaha onunla uyanıyorum. Justin ile direkt diyaloğu olan tek insanım..."

"Bu, benim ilişkim. Fazla yorum geldiğinde, ‘Birileri benim görmediğim bir şeyler mi görüyor?’ diye düşünmeye başlıyorum. Ama bir süre sonra bu ilişkiyi yalnızca ikimizin yaşadığını kendime hatırlatıyorum” açıklamasında bulundu.

Dilan Çiçek Deniz'den sosyal medya uyarısı: Sağlığa zarar veriyor!

İLİŞKİLİ HABER

Dilan Çiçek Deniz'den sosyal medya uyarısı: Sağlığa zarar veriyor!
Sinem Kobal'ın paylaşımı buzları eritti!

İLİŞKİLİ HABER

Sinem Kobal'ın paylaşımı buzları eritti!

BİR YORUM YAPIN 1

Vatan 1 4 yıl önce

Gördüğüm kadarıyla yüzünüzde boya olmasa bir hiçsiniz. Anadolu kadını size binbasar.

Toplam 2 beğeni