ABD'li sanatçı Miles: Türkiye'de yaşamaktan mutluyum

Bir dönem konser için geldiği Türkiye'ye hayran kalarak hem burada yaşamaya hem de Müslüman olmaya karar veren ABD'li sanatçı Miles, Türkiye'de yaşamaktan mutluluk duyduğunu açıkladı.

Michael Jackson ve Whitney Houston başta olmak üzere birçok sanatçının vokalistliğini yaparak ün kazanan ABD'li sanatçı Della Miles, geçtiğimiz yıl Türkiye'ye yerleşip Müslüman oldu. Miles"Müslüman olduğum için son derece huzurluyum." dedi.

Dünyanın en iyi caz sanatçıları arasında gösterilen Della Miles, Antalya'nın Manavgat ilçesinde Side Dünya Müzikleri Kültür ve Sanat Festivali kapsamında düzenlenen konserde hayranlarıyla buluştu.

Della miles

Della miles

"BURADA YAŞAMAYI ÇOK SEVİYORUM"

Muğla'nın Ortaca ilçesinin Dalyan Mahallesi'ne yerleştiğini, Türkiye'de yaşamaktan mutlu olduğunu ifade eden Miles, "Dalyan, doğal güzelliklere sahip çok güzel bir yer. Yaşadığım yer çok sessiz ve doğa harikası. Konserlerimden dolayı çok seyahat ediyorum. Bu nedenle evimde fazla zaman geçiremiyorum. Fırsat buldukça Türkiye’ye geliyorum ve burada yaşamayı seviyorum." diye konuştu.

Türk insanı ve kültürünü sevdiği için Türkiye'de yaşama kararı aldığına dikkati çeken Miles, almadan çok vermeyi seven Türk kültürünü benimsediğini vurguladı.

Geçen yıl Türkiye'de Müslüman olduğunu hatırlatan Miles, yaşamından ziyade hislerinde çok büyük değişiklik olduğunu belirterek, "İslam aslında bir eğitim. Gerçeğin eğitimi. Birileri sana söylüyor ve sen de kabul ediyorsun. Müslüman olduğum için son derece huzurluyum. Ailem beni seviyor. Allah'ı da seviyor. Bu yüzden bana bir reaksiyon veren, karşı çıkan olmadı." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesine değinen Miles, bunun mutluluk verici olduğuna işaret ederek, "Görüşmemizde bana sanki bir başkan değil de çok yakın arkadaş gibi yaklaştı, sevgisini gösterdi." dedi.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ

Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay'dan sürpriz proje!

İLİŞKİLİ HABER

Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay'dan sürpriz proje!
Çukur dizisi Neslican Tay'ı unutmadı!

İLİŞKİLİ HABER

Çukur dizisi Neslican Tay'ı unutmadı!
Esra Dermancıoğlu, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde!  Esra Dermancıoğlu kimdir?

İLİŞKİLİ HABER

Esra Dermancıoğlu, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde! Esra Dermancıoğlu kimdir?
Ümit Erdim'in kızı Ses yine sosyal medyayı salladı!

İLİŞKİLİ HABER

Ümit Erdim'in kızı Ses yine sosyal medyayı salladı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 2

dadaşım 4 yıl önce

dikkatli olmak lazım bence bu amerika dan her şey beklenir

Toplam 2 beğeni

Vatandaş 4 yıl önce

Memleket zaten yabancıya güzel...