Seda Bakan'ın kızı Leyla 1 yaşında! Doğum günü pastası olay oldu...

Oyuncu Seda Bakan ile müzisyen Ali Erel'in kızları Leyla 1 yaşına bastı. Kızının doğum gününü aile arasında düzenledikleri bir organizasyonla kutlayan Bakan, fotoğrafları takipçileriyle paylaştı.

Seda Bakan, Ali Erel ile 2014 yılında nikah masasına oturmuştu. Çift, geçtiğimiz yıl kızları Leyla'yı kucaklarına alarak ilk kez anne-babalık duygusunu yaşadı.Bakan ve Erel'in kızı Leyla bugün 1 yaşına bastı. 

Çift, aile arasında düzenledikleri organizasyon ile kızlarının doğum gününü kutladı.

Oyuncu Seda Bakan, sosyal medya hesabından ailecek çekildikleri kareleri "İyi ki doğmuş canım Leyla" notuyla yayınladı. 34 yaşındaki Bakan'ın fotoğrafları hayranlarından büyük ilgi gördü. Özellikle doğum günü pastasının olmadan bir tatlı ile kutlanması mütevazi yorumları yapıldı.

 

 

KAMP TATİLİ YAPIYOR!

Seda Bakan da bu yaz otel tatili yerine kamp yapmayı tercih etti. Ünlü oyuncu, ailesiyle birlikte Muğla-Akyaka’daki bir kamp merkezine gitti. Minik kızıyla doğayla iç içe bir tatil yapan Seda Bakan önceki gün plajdaydı.Bu kez şezlongda güneşlenmek yerine gölgedeki minderlerin üzerinde vakit geçiren Bakan, bebeğini uyuttuktan sonra hamak keyfi yaptı.

Kucağında kızıyla Türk kahvesi içerken objektife yansıyan Seda Bakan, daha sonra fal baktırmak için fincanını kapattı.

"KIZIM İÇİN AĞLADIM"

Geçen yıl ağustos ayında kızı Leyla’yı dünyaya getiren ünlü oyuncu Seda Bakan, hala emzirdiğini açıkladı. Bakan “Leyla’yı hala emziriyorum ve hiç mama vermedim. Tüm programımızı kızımıza göre yapıyoruz. Bebeğimi akşamları yanımda yatırıyorum. Uyku düzenim alt üst oldu. Annelik inanılmaz zormuş. Büyük iş. Ağladığım zamanlar oldu” dedi.

“Doğumdan 15 gün sonra yorgunluk ve uykusuzluktan evde birileri geziyor sandım” diyen oyuncu, halüsinasyon görmeye başladığını ama şimdi daha iyi olduğunu da söyledi… Bakan şöyle devam etti: “Kritik günlerden geçiyoruz. Hazıra dağ dayanmaz. Birçok masrafımız var. Korkuyorum. Daha önce panik atak geçirmiştim.”

KİLO AÇIKLAMASI!

Oyuncu Seda Bakan, kızı Leyla’yla karantina günlerini evinde geçiriyor. 28 gündür sokağa çıkmayan Seda Bakan, mutfağa girip hamur açtı. Arda Türkmen'in verdiği tarifle lahmacun yapan Bakan, bu anları sosyal medyadan, “İnşallah 150 kilo olmayız” notuyla paylaştı.

TEMİZLİK YAPTI...

Seda Bakan ve kızı Leyla’nın ev halini sosyal medya hesabından paylaşarak hem temizlik yapıyoruz hem de evdeyiz dedi. Koronavirüsten sonra evde kalan ünlü isimler arasında yerini aldı. 

SÜTÜM KESİLDİ

Oyuncu Seda Bakan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla televizyonda izlediği mülteci videolarının kendisini nasıl etkilediğini satırlara döktü.

Bakan: “Küçükken anneanneme geceleri ruhlardan hep korktuğumu söylerdim. Anneannem de bana; “Korkma, duanı et yat kızım. Ruhlardan değil insanlardan kork” derdi. Anlamazdım neden öyle dediğini… Büyüdüm. Anladım ki farklıydı herkes. İyiler kadar kötü insanlarda vardı hem de ne kötüler… Hayalimizin, zihnimizin kabul etmeyeceği kadar kötüler… Son zamanlarda bu kötü insanların yaptığı olaylar, şehitlerimiz ve aileleri beni darma dağan etti.. Bebeğime 7/24 süt veren bi anneyim. Bu olaylardan sonra sütüm kesildi. Mesele benim hayatım değil ve belki benim sütüm geri gelir ama gidenleri kimse geri getiremez! Dağılan aileleri kimse geri toplayamaz… Ve son olarak az önce izlediğim mülteci kardeşlerimizin videoları beni yine mahvetti. Bi anne olarak kendi bebeğim kadar bebekleri o botlarda sırıl sıklam, aç sususuz gördükçe elim ayağım terliyor, kendime gelemiyorum. Bir an önce bitsin bu kabus…”

KAR TATİLİ YAPMIŞLARDI!

Müzisyen Ali Erel ile Ocak 2014'te nikah masasına oturan Seda Bakan'ın kızları Leyla 16 Ağustos saat 08.32’de dünyaya gelmişti. Doğduğu günden beri kızının fotoğraf paylaşmayan Seda Bakan eşi Ali Erel ve beş aylık kızı Leyla ile birlikte çekildiği bu fotoğrafı, ‘Leyla’nın ilk karı’ notuyla paylaştı.

Kızının görüntülenmesini istemeyen Bakan, “Sonra annem (Sema Bakan) çok kızıyor. Nazar değeceğini söylüyor. Ama ben de Leyla’yı almadan dışarı çıkınca kendimi kötü hissediyorum, vicdan azabı çekiyorum.” demişti.

İŞTE SEDA BAKAN VE KIZI LEYLA;

SEDA BAKAN

SEDA BAKAN

GÖKHAN TEPE OĞLU DENİZHAN'I BÖYLE UYUTTU!

Songül Öden annesiyle yan yana poz verdi! En güzel kucak...

İLİŞKİLİ HABER

Songül Öden annesiyle yan yana poz verdi! En güzel kucak...
Şarkıcı Simge Sağın sakin tatili için 350 bin TL harcadı!

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Simge Sağın sakin tatili için 350 bin TL harcadı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0