Hülya Avşar'ın şıklığı adeta göz kamaştırdı!

Ünlü şarkıcı Hülya Avşar, alışveriş merkezinden çıkarken objektiflere yakalandı. İşte, çok konuşulan Hülya Avşar'ın şıklığı...

Geçenlerde kameralara takılan Hülya Avşar, siyah beyaz kıyafeti ile gündeme geldi. Kendinden önce mekana gelen kızı Zehra ile yemek yiyen şarkıcının yüzünden gülücükler eksilmedi. 

HÜLYA AVŞAR'IN GÖZ KAMAŞTIRICI SİYAH BEYAZ KOMBİNİ;

hülya avşar haberleri

hülya avşar haberleri

HÜLYA AVŞAR'IN YATAK ODASINA GİREN HIRSIZA CEZA!

Hülya Avşar'ın, ailesiyle tatil yaptığı Ayvalık'taki yazlığına hırsız girmişti. Avşar, yatak odasında gördüğü hırsızı kovalamasına rağmen 1500 lira nakit ile kovalayarak kaçmıştı. Zelkif adlı hırsız yakalanıp cezaevine gönderildikten sonra ise hakkında 10 yıla kadar hapis cezası istendi.

Hülya Avşar’ın evine giren hırsıza 10 yıl istendi

Hülya Avşar’ın evine giren hırsıza 10 yıl istendi

Avşar,"Sabah 06.30'da odamda uyurken bir erkekle göz göze geldim. Koşarak kaçmaya çalıştı. Nakit para, çanta, dua kağıtları, ziynet eşyaları ve kızımın fotoğraflarını çalıp balkondan atladı" sözleriyle olayın nasıl gerçekleştiğine açıklık getirdi.

DİĞER HABERLERİ;

Ünlü şarkıcı Hülya Avşar, favori seçilen erkek oyuncuların arasında yer alan Can Yaman hakkında şoke edici açıklamada bulundu. Yakalanan şöhretin kısa sürede kaybedilme ihtimaline dair açıklamalarıyla gündeme gelen Avşar,  “Yeni jenerasyonda güzel kız ve yakışıklı çocuk sayısı çok. Mesela; Can Yaman yakışıklılığı ile ön plana çıkıyor. Bunlar sinemada dezavantaj. Rekabet fazla. Her an köprüden düşebilirler" şeklinde konuştu.

Hülya Avşar

Hülya Avşar

Hülya Avşar, Tarabya’daki kuaförüne girerken objektiflere takıldı. Avşar, röportaj yaptığı sırada, bir yavru kedinin koşarak bir aracın altına girmesi sonucu, panik dolu anlar yaşadı. Koşarak otomobili durduran takdire şayan bir davranışla ilgileri üzerine topladı.

Hülya Avşar

Hülya Avşar

Dakikalarca araç sahibi ve gazetecilerle minik yavruyu çıkarmak için uğraşan Avşar, otomobilin sahibine "Altınızda kedi var, sakın hareket etmeyin” dedi ve bir süre boyunca ulaşamadıkları kediye süt getirerek dışarı çıkmasına ikna etti.

Hülya Avşar haberleri

Hülya Avşar haberleri

DONDURMA YERKEN OBJEKTİFLERE YAKALANDI

Doğal haliyle tanınan ünlü şarkıcı Hülya Avşar, geçtiğimiz günlerde Trabya'da bir mekan çıkışı görüntülendi. Dondurma alan şarkıcı magazincileri karşısında görmesine rağmen dondurmasını salaş bir şekilde yemeyi ihmal etmedi. Avşar, sportif imajıyla dikkatleri üzerine çekti.

İŞTE AVŞAR'IN SALAŞ İMAJI;

Hülya Avşar

Hülya Avşar
Hülya Avşar instagram
Hülya Avşar instagram

Eltilerin Savaşı ayın galibi oldu

İLİŞKİLİ HABER

Eltilerin Savaşı ayın galibi oldu

BİR YORUM YAPIN 0