Tarık Ünlüoğlu'nun eşi Gülenay Kalkan'dan duygulandıran paylaşım! Tarık Ünlüoğlu kimdir?

Geçtiğimiz sene vefat eden usta oyuncu Tarık Ünlüoğlu'nun eşi Gülenay Kalkan, sosyal medya hesabından duygulu bir paylaşımda bulundu.

2019 yılının Ekim ayında aniden vefat eden Tarık Türkoğlu Türk sinema camiasını yasa boğdu. Neredeyse bir yıl olacak ölümünün ardından eşi Gülenay Kalkan'dan yeni bir paylaşım geldi. Kalkan, sosyal medya hesabından bir video paylaşarak "Hiç ayrılmadık ki" notunu düştü. 

Kurtlar Vadisi'nin efsane oyuncusu Testere Necmi'yi oynayan Tarık Ünlüoğlu vefat etti. Son olarak ekranlara Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle gelen Ünlüoğlu uzun süredir akciğer kanserinden dolayı tedavi görüyordu. Ancak 1 Ekim tarihinde yaşam mücadelesini kaybetti. Usta oyuncunun ailesi ve arkadaşlarının katıldığı cenaze töreni yapıldı. Tören ardından tabutu Levent Camii'ne götürüldü. Veda sırasında ayakta duramayan eşi Gülenay Kalkan'a Selçuk Yöntem ve Oktay Kaynarca destek oldu. Cenaze namazından sonra defnedildi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, akciğer kanseri sebebiyle vefat eden usta sanatçı Tarık Ünlüoğlu'nun eşi sanatçı Gülenay Kalkan'ı arayarak başsağlığı diledi. 

tarık ünlüoğlu

tarık ünlüoğlu

DOKTORUNDAN İLK AÇIKLAMA!

Usta oyuncunun doktorundan hastalığına ve ölüm nedenine dair ilk açıklama geldi:

"Değerli sanatçımız Tarık Ünlüoğlu’nu maalesef bugün kaybettik. Bir süredir ileri evre akciğer kanseri nedeniyle tedavi görüyordu. Bu sabah solunum yetmezliği nedeniyle yoğun bakım servisimize aldık, ama yapılan tüm tıbbı müdahalelere rağmen saat 12.40’ta kaybettik. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine, tüm sanat camiasına ve sevenlerine sabır diliyoruz." 

TARIK ÜNLÜOĞLU HAKKINDA AZ BİLİNEN GERÇEKLER...

tarık ünlüoğlu vefat etti

tarık ünlüoğlu vefat etti

ÜNLÜ İSİMLERİ YASA BOĞAN HABER!

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANI MEHMET NURİ ERSOY 

"Tiyatro ve sinema dünyamızın değerli oyuncusu Tarık Ünlüoğlu'nun vefat haberini büyük üzüntüyle öğrendim. Sanatçımıza Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum. Sanat camiamızın başı sağ olsun"

OKTAY KAYNARCA

"Abimm... Mekanın cennet olsun canım abimmm..."

NEZ 

"Çok değerli bir ustamızı kaybettik ailesine ve sevenlerine sabır dilerim. Tanıdığım en kibar can adamlardan biriydi Tarık abim mekanın cennet olsun"

İSMAİL BAKİ
 
"Nurlar içinde uyu Tarık Ünlüoğlu."
 
HALUK BİLGİNER
 
"Abemm.. canım abemmm.. Çok üzgünüm.....çoook"
 
DERYA BAYKAL
 
"Ahhh benim güzel arkadaşım, hepmizi yaktın acımız sonsuz.. Hepimizin başı sağolsun."
 
OYA BAŞAR 
 
"Canım. Canımız. Canım arkadaşım. Çok erken gitti aramızdan. Sürekli görüşüyorduk. Dün akşam görüşemedik sadece. Bugün vefatını öğrendik. Tedavi görüyordu. Yoğun bakımına alındıktan 15 dakika sonra hayatını kaybetti."
 

TARIK ÜNLÜOĞLU KİMDİR?

16 Kasım 1957 tarihinde doğan oyuncunun gerçek adı Reşat Tarık Ünlüoğlu'dur. İzmir Namık Kemal Lisesi'nden mezun olan oyuncu, daha sonra Ankara Devlet Konservatuvarına girdi. Yirmi yıla aşkın boyunca Ankara Devlet Tiyatrosu'nda görev yapan oyuncu hafızalara Kurtlar Vadisi dizisindeki Testere Necmi karakteri ile kazındı. Seslendirme oyuncusu da olan Ünlüoğlu 2001 yılından beri ekranlarda yer almakta.

tarık ünlüoğlu eşi

tarık ünlüoğlu eşi

DİZİLERİ;

2001 // Nasıl Evde Kaldım

2003 - 2004 // Kurtlar Vadisi

2005 -2007 // Gümüş

2006 // Bebeğim

2007 // Benden Baba Olmaz

2008 //  DalgaKıran

2008 -2010 // Benim Annem Bir Melek

2011 - 2013 // Avrupa Avrupa 

2014 // Bir Yusuf Masalı

2015 // Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

tarık ünlüoğlu

tarık ünlüoğlu

FİLMLER;

2006 // Umut Adası

2007 // Bayrampaşa: Ben Fazla Kalmayacağım

2007 // Kabadayı

2009 // Aşkın İkinci Yarısı

2011 // Eyvah Eyvah

2011 // Berlin Kaplanı

2015 // Kara Bela

Doya Doya Moda'nın jürisi Kemal Doğulu annesini ilk kez paylaştı!

İLİŞKİLİ HABER

Doya Doya Moda'nın jürisi Kemal Doğulu annesini ilk kez paylaştı!

BİR YORUM YAPIN 60

yy888 4 yıl önce

bazıları gibi hastalığı için şov yapmadı. Mücadelesini gizli sürdürdü. allah rahmet etsin

Toplam 1 beğeni

ASAF 4 yıl önce

"Beni bekleme çok yorgunum KAPTAN" dedin, umarım gittiğin yerde huzurla dinlenirsin USTA!!!

agah 4 yıl önce

insanlarımız kanser sebebi ile ölüyor ama hastane akciğer yetmezliği, solunum yetmezliği organ yetmezliği gibi açıklamalar ile milleti yanıltıyor. Bu kadar kanser vakasının olması normal değil. bu iş milli güvenlik meselesidir. Hem insanlarımız ölüyor hemde milyarlarca dolar ilaç parası ödüyoruz.

Toplam 5 beğeni

...... 4 yıl önce

Kanser bunlara sebep oluyor da ondan Bu hastalık vücudu savunmasız ve güçsüz bırakıyor Başka bir hastalıktan dolayı kaybediyoruz kanser hastalarımızı

Toplam 1 Beğeni

GARA ÇOCUK 4 yıl önce

Polat alemdar bir şey dememiş mi?!

memo-se 4 yıl önce

Bazı sanaççılar hiç ölmeyeceklerini sanıyorlar, örnek cem yılmaz, tarkan gibi niceleri sanki öbür tarafta onlara bu yatıklarının hesabı sorulmayacak zannediyorlar, sırası gelen gidecek bir bakmışız cem yılmaz bir bakmışaz tarkan, Arkalarından alkışlarlarmı yoksa arkasından duamı ederler kendilerine kalmış, ALLAH Derki, Nasıl yaşarsan öyla haşr olunursunuz.

Toplam 6 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun