Pelin Karahan'dan hayranlarını sevindiren haber geldi!

Ünlü oyuncu Pelin Karahan, geçtiğimiz günlerde alışveriş merkezinde objektiflere takıldı. Basın mensuplarının sorularına yanıt verdi.

Pelin Karahan, geçtiğimiz günlerde alışveriş merkezinde görüntülendi. Alışverişine ara veren Karahan, magazincilerin proje hakkındaki sorularını yanıtsız bırakmadı.

ENGEL KALMADI!

Pelin Karahan haberleri

Pelin Karahan haberleri

Ekranlara dönmek için engel kalmadığını ifade eden oyuncu,"Bugün iş konusunda yoğun bir gün. Menajerim ve çalışma arkadaşlarımızla toplantılarımız vardı. Nasipse güzel projelerle tekrar ekranlarda olacağım. Ama şu anda netleşen bir durum yok. Güzel sürprizler olabilir diyelim. Artık çocuklar da büyüdüğü için biraz daha rahatım iş konusunda" açıklamasıyla hayranlarını sevindirdi.

"EKRANLARA DÖNMEK İSTERİM"

Ünlü oyuncu Pelin Karahan uzun zamandır ekranlardan uzak durmasıyla merak edilen isimler arasındaydı. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Karahan, ekrandan uzak ancak sosyal medyadan yakın duruşuyla gündemde kalmaya devam etmişti. Geçtiğimiz günlerde eşi ve oğlu ile objektiflere takılan Karahan, yeni projesi ile alakalı açıklamalar yaptı.

Pelin Karahan

Pelin Karahan

Karahan,“Geçtiğimiz hafta Ali Demir rahatsızlandı. Ağır bir hastalık atlattı. Çok şükür şimdi iyi. İnandığım güzel bir proje olursa, ekrana dönmek isterim” şeklinde konuştu.

PELİN KARAHAN PAYLAŞIMLARI;

Duyarlı davranışları ve yardımseverliği ile bilinen ünlü oyuncu Pelin Karahan, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada doğum gününe ilişkin yorumda bulundu. 6 Ekim Dünya Cerebral Palsy Günü’ne denk gelen doğum gününde arkadaşlarından ve takipçilerinden hediye yerine cerebral palsy’li çocuklara bağış yapmaları çağrısında bulundu.

Pelin Karahan

Pelin Karahan

Alina Boz makyajsız güzelliğiyle dikkatleri üzerine çekti!

İLİŞKİLİ HABER

Alina Boz makyajsız güzelliğiyle dikkatleri üzerine çekti!
Uğur Yücel'e haciz geldi! "1,5 milyon dolarlık evimi geri alamıyorum"

İLİŞKİLİ HABER

Uğur Yücel'e haciz geldi! "1,5 milyon dolarlık evimi geri alamıyorum"

BİR YORUM YAPIN 1

Misafir 4 yıl önce

Yorum yazmak pek benim işim değil Amma velakin mademki önüme düştü Pelin karahan ismi yazmadanda geçmek istemiyorum Bu ismi her gördüğümde aklıma yeter dizisi gelir yekta harmankının rüya gibi başlayan bir aşklarından ve evliliğinden Bir kabusa dönüşmesi hikayesi Hikaye kurgu efektler çok fazla Yapılmış bir kaç konu dışında Konu itibari bildiğim kadarıyla ile yekta harmanlının Zeki bir insan olduğu ve karısıyla Olan güzel başlayan dioloğunun Karısının oyunları ve yalanları yüzünden biten bir evlilik aslında Aylinin kocasının yerinde olması Gereken bir filmdi Ve yektanın kafasında bitirdiği Annelerden bir tanesi✋