Tarık Ünlüoğlu'nun cenazesinde büyük ayıp! Selçuk Yöntem'in...

Geçtiğimiz günlerde kanser nedeniyle hayatını kaybeden usta oyuncu Tarık Ünlüoğlu'nun cenaze töreninde Selçuk Yöntem'in cüzdanının çalındığı öğrenildi.

1 Ekim'de ani bir şekilde hayatını kaybeden oyuncu Tarık Ünlüoğlu dün son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye katılanlar arasında Ünlüoğlu'nun yakın dostu Selçuk Yöntem de vardı. 

selçuk yöntem kimdir

selçuk yöntem kimdir

Bir magazin programında yer alan habere göre,  Selçuk Yöntem cenazede tatsız bir olay yaşadı. Kalabalıktan faydalanan kişi, Yöntem'in cebinden 1500 TL'sini çaldı. Hırsızlık olayını sonradan fark eden Selçuk Yöntem, olayın peşini bırakmayacağını söyledi.

selçuk yöntem haberleri

selçuk yöntem haberleri

Daha önce de Nuri Alço, Ayşen Gruda'nın cenazesinde cebinden 5 bin TL çalındığını açıklamıştı.

Özcan Deniz villasını eski eşine verdi! Kiralık eve taşındı...

İLİŞKİLİ HABER

Özcan Deniz villasını eski eşine verdi! Kiralık eve taşındı...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 4

Musti_180 4 yıl önce

Yillar önce Sibel Can'in cok meshur oldugu zamanlar Hani haftalik klip yapiyordu sanatci. Haber bakiyorum sunucu Reha muhtar Show TV ana haber. Sibelcanin Dudaklari morarmis patlamis öyle bir baslik atmislarki bu kadini Kim. Bu hale getirdi sok sok az sonra az sonra. Abi bütün haberi baktim artik ulkede haber kalmadi bekledigim haberi 5 saniyede yayinladilar meger Sibel can cekecegi klip icabi makyaj yapmislar. O gunden sonra birdaha Show TV bakmadim. Gercekten sok yasamistim

Toplam 2 beğeni

Musti_180 4 yıl önce

Cenazede Hirsizlik. Tam bizim magazincilerin formati bir haber. Artik az sonra az sonra sok sok Cenazede hirsizlik. Millete bir haber icin tum dedikoduyu izletecekler bizim millette acip internetten okumaz elinde cekirdek o bitmeyen reklamlari sabirla izler ve bekler.

Toplam 1 beğeni

xyz 4 yıl önce

Cenazelere fazla parayla gitmeyin abiler, düğünlere gidin, benim düğüne gelin mesela 3. yü alırıyorum pazar günü çırağan sarayı mı, kalfanın sarayı mı öyle bir yer tuttum, beklerim.

Toplam 4 beğeni

tunctunc 4 yıl önce

Dogrudur aslada $üphemde yoktur..Kesinlikle milli duygularini insanligini kaybetmi$ bir millet olduk..Birde Trafik kazalarinda yarali olanlarin veya ölmü$ olanlarin CEPLERINDE NE VARSA CALIYORLAR..

Toplam 4 beğeni