Burcu Kıratlı itiraf etti: En çok ben sevileyim en çok benimle ilgilensinler!

Ünlü oyuncu Burcu Kıratlı'nın Pazar Postası'ndan Bekir Saçar'a yaptığı özel açıklamalar gündeme bomba gibi oturdu. İşte, haberin ayrıntıları...

Ünlü oyuncu Pazar Postası'ndan yaptığı röportajıyla gündeme geldi. Karantina günlerinden kişisel hayatına ilişkin soruları samimiyet ile yanıtlayan Kıratlı, kıskanç mısınız sorusuna ise açıklama yapmaktan çekinmedi.

Burcu Kıratlı

Burcu Kıratlı

HEMDE NASIL! TÜM İLGİLER ÜZERİMDE OLSUN!

"Hem de nasıl! Annemi de, arkadaşımı da, köpeğimi de, kısacası sevdiğim herkesi kıskanırım. En çok beni sevsinler en çok benimle ilgilensinler isterim. Bu çocukluğumdan beri böyle. Ben de sevdiğimin üzerine titrerim ve tüm ilgimi ona çeviririm" şeklinde dürüst bir yanıt verdi.

PONZİYE DAVA AÇTIĞI DAVA İLE GÜNDEME GELDİ!

Ünlü oyuncu Burcu Kıratlı, kendisini Mine M. olarak tanıtan Mine Ö. tarafından dolandırıldığını belirterek savcılığa başvurdu. 30 yaşındaki oyuncu yaklaşık yarım milyon TL dolandırıldığını ifade etti.

Burcu Kıratlı

Burcu Kıratlı

PONZİ SİSTEMİ NEDİR?

İlk kez Charles Ponzi tarafından 1910 yılında uygulanan hileli bir yatırım şekli olan Ponzi sistemi ya da diğer adıyla ‘Saadet Zinciri’ sisteme dahil edilen insanların kendi yatırımlarıyla veya sonraki katılımcılardan gelen paralarla ödemenin yapıldığı bir dolandırıcılık yöntemi. Bu dolandırıcılık sistemi ponzi, kısa sürede beğeni toplayan yeni dizi Babil'e konu olmuştur.

KIRATLI İKİNCİ KEZ EVLENİYOR MU?

Geçtiğimiz aylarda boşanma haberiyle hayranlarını üzen Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı çifti,yeniden evlenme haberiyle sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Bir inat uğruna ayrıldıklarını açıklayan çift, ikinci evliliğini Türkiye'de gerçekleştirecek.

Burcu Kıratlı Sinan Akçıl yeniden evleniyor

Burcu Kıratlı Sinan Akçıl yeniden evleniyor

Çift, geçenlerde Paris sokaklarında el ele görüntülenmişti. İddialara göre ikinci kez evlenme teklifi eden Akçıl'ın teklifine Kıratlı "Evet" yanıtını verdi.

BURCU KIRATLI HAMİLE Mİ?

Boşandıktan sonra ayrılıkları uzun sürmeyen çift Burcu Kıratlı ile Sinan Akçıl, geçtiğimiz günlerde objektiflere takıldı. Kıratlı'nın hafif şişmiş göbeği, hamile olabilir düşüncesini ortaya çıkardı. Kıratlı, hamile misiniz sorusuna verdiği yanıtla hayranlarının bir kez daha sevgisini kazandı.

Burcu Kıratlı hamile mi

Burcu Kıratlı hamile mi

EVLİLİK DIŞI BEBEĞE KARŞIYIM!

"Hamile değilim. Evlilik dışı bebeğe karşıyım. Yaşayana saygılıyım ancak benim aileme, örf ve adetlerime ters. Yani kısaca bebek yok" şeklinde söylentilerin önünü kesti.

NASIL BARIŞTILAR?

Şarkıcı Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı 9 ay önce dünyaevine girmişti. Çiftin herkesi kıskandıran evliliği kısa sürmüş 6 Eylül'de boşanma ile sonlanmıştı. Barışmanın ilk sinyalleri iki gün önce Akçıl ve Kıratlı'nın aynı dakikalarda sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla geldi.

Sinan Akçıl, "24.09.2019 milad" paylaşımını yaparken, Burcu Kıratlı da elinde çiçeklerle çekildiği karesini sosyal medya hesabından paylaştı.

Sinan Akçıl Burcu Kıratlı

Sinan Akçıl Burcu Kıratlı

Akçıl, katıldığı 2.Sayfa programında yaptığı açıklamada ise;"Bazı büyük sevdalar hiç bir sözle anlatılmaz. Ne desek az ne desem eksik kalır. Hayattaki en değerli varlık Burcu benim için. Sonuna kadar bu aşkın arkasındayım" şeklinde izleyicilere duyuru yaparken yeniden bir evliliğin sinyallerini de işaret etti.

Burcu Kıratlı

Burcu Kıratlı

Burcu Kıratlı açıklamasını; "Biz esas olarak kıskançlık değil ama bir inatlaşma yüzünden ayrıldık. Kimse inanmıyor ama inatlaştık başka hiç bir sebebi yok" şeklinde yaptı.

Merve Özbey makyajsız haliyle beğeni topladı!

İLİŞKİLİ HABER

Merve Özbey makyajsız haliyle beğeni topladı!
Robbie Williams açıkladı: Koronavirüs belirtileri gösterdim!

İLİŞKİLİ HABER

Robbie Williams açıkladı: Koronavirüs belirtileri gösterdim!
Taylor Swift'in açıklaması ses getirdi: İnsanlık hiç olmadığı kadar...

İLİŞKİLİ HABER

Taylor Swift'in açıklaması ses getirdi: İnsanlık hiç olmadığı kadar...
Nesrin Cavadzade'den "Son kez dışarı çıktım" paylaşımı!

İLİŞKİLİ HABER

Nesrin Cavadzade'den "Son kez dışarı çıktım" paylaşımı!

BİR YORUM YAPIN 2

terazi 3 yıl önce

terazi burcudur... )))))

Maner 3 yıl önce

İslamiyet evlilik müessesesini ciddi tutmak için, kızdım ayrıldım olmasın diye. Boşanan kimse tekrar geri evlenemez der diyecem ama İslam bizim sanatçılarımızın umrunda değil ki