Ünlü oyuncular İskoçya'dan toprak alıp ünvan kazandılar!

Ünlü oyuncular İskoçya'da hem doğayı korumak hem de ülkelerini dünyaya tanıtmak adına yapılan bir projeye destek vererek Lord ve Lady unvanı kazanandılar.

İskoçya'nın tarihi Glencoe Bölgesi’nde lkeyi dünyaya tanıtmak ve doğal yaşamı koruma çalışmalarına maddi destek sağlamak amacıyla 1’er metrekarelik arazi satışları yapdığı öğrenen ünlü isimler hemen arazi satın aldı. 105’er sterlin (745 TL) ödeyerek İskoçya’dan 1’er metrekare arazi satın alan erkekler ‘lord’, kadınlar ise ‘lady’ unvanı kazanıyor. 

arazi

arazi

Genellikle sevdiklerine farklı bir hediye vermek isteyenlerin kendilerine başvurduğunu söyleyen şirtketin kurucusu Fırat Kurtoğlu “Türkiye’de 24 bin lady, 16 bin lord var. Türkiye’den İskoçya’dan toprak alarak ‘lord’ ve ‘lady’ unvanı kazanan ünlüler arasında Fahriye Evcen, Burak Özçivit, Neslihan Atagül, Kadir Doğulu, Hazal Kaya, Çağla Şıkel, Deniz Seki, Kenan Doğulu, Beren Saat, Sibel Can, Radyo Programcısı Geveze ve Beyazıt Öztürk de var” diye konuştu.

Ahmet Dursun ve Asena Demirbağ evlendi! Acun...

İLİŞKİLİ HABER

Ahmet Dursun ve Asena Demirbağ evlendi! Acun...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0