Rihanna'dan hayranlarını sevdindirecek sürpriz! Uzun aradan sonra...

Uzun bir aradan sonra yeniden albüm çıkartan ünlü şarkıcı Rihanna, hayranlarını uzun bekleyişten kurtardı. Rihanna, R9 albümü için stüdyoya girdiğini açıkladı.

Rihanna yeni albümü için stüdyoya girdi. 31 yaşındaki şarkıcı, kozmetik kariyerinde yakaladığı başarıya rağmen, müzik kariyerini özlediğini 4 yıl aradan sonra belli etti. Albüm talep eden rihanna hayranlarının uzun bekleyişi sona erdi.

RIHANNA'DAN YENİ ALBÜM MÜJDESİNİ VERDİ!

Instagram’ında yaptığı “Stüdyoya döndüm” paylaşımıyla, R9 albümünü hazırlamaya başladığını hayranlarına duyurdu.

Rihanna haberleri

Rihanna haberleri

RIHANNA MAÇTA GÖRÜNTÜLENDİ!

Uzun süredir kendisini medyadan uzak görmeye alıştığımız Rihanna, Juventus - Atletico Madrid maçını tribünden takip etti. Riri isminin yazılı olduğu Juventus tişörtünü elinden düşürmeyen Rihanna, objektiflere samimi pozlar vermeyi ihmal etmedi. Salaş kıyafeti ve makyajsız haliyle ilgileri üzerine toplamayı başardı.

Rihanna

Rihanna

Rihanna'nın, taraftarı olduğu İtalyan takımının attığı golde büyük mutluluk yaşaması ve maçı pür dikkat izlemesi objektiflere an be an yansıdı.

Rihanna haberleri

Rihanna haberleri

DİĞER HABERLERİ;

Ünlü şarkıcı Rihanna'nın Amerika Başkanı Donald Trump'a olan nefreti herkes tarafından biliniyor. Geçtiğimiz günlerde Amerika Başkanı Donald Trump'ın Teksas'taki silahlı saldırı ile ilgili, “Akıl hastalığı sorunu” yorumu yapmasına tepki göstermesi gündeme geldi. Ünlü şarkıcı Rihanna ise bu yoruma sert bir tepki gösterdi.

Rihanna

Rihanna

Silahlı çatışmalara yönelik ünlü şarkıcı Rihanna'nın yaptığı açıklamalar şu şekildeydi: "İnsanlar yasal şekilde satın alınabilen savaşlarda kullanılan silahlarla öldürülüyor. Bu normal bir şey değil. Asla ve asla normal olmamalı. "Ten rengine göre farklı sınıflandırılıyor. Bu yüze bir tokattır. Tamamen ırkçılıktır"

Rihanna Trump

Rihanna Trump

Texas, Chicago ve Ohio'da üst üste düzenlenen katliamların failleriyle alakalı Trump'ın "Çok, çok ciddi akıl hastaları" diye söz etmesine tepki gösteren Rihanna,"El Paso'daki aynı Walmart mağazasına aynı silahla bir Arap erkeğini koyun, Trump asla oturduğu yerden bunun 'akıl hastalığı sorunu' olduğu açıklamasını yapmazdı. Şu sıra Amerika'daki en akıl hastası insan, bizzat Başkan gibi görünüyor" şeklinde sert ifadelerde bulundu.

BİR YORUM YAPIN 3

Hyr 4 yıl önce

Trump beslediği hayvanlar olan silah devleri kan isterken isyan ederken ne yapacağını şaşırmış bir zavallı.

Fatih 4 yıl önce

Küreselcilerin kölesi ulusalcı trumpa saldırır tabi

Toplam 3 beğeni

Hamdi 4 yıl önce

Aynen

Toplam 0 Beğeni