Demet Akalın Beyonce stilinden vazgeçemiyor! Böyle görüntülendi...

Demet Akalın, Amerikalı şarkıcı Beyonce'un kızı Ivy için piyasaya sürdüğü giysi koleksiyonuna olan merakı ile gündemde.

Geçenlerde Ivy koleksiyondan turuncu çizgili kırmızı bir kıyafet giyen şarkıcı Demet Akalın, şimdi farklı bir Ivy kombini ile objektiflere görüntülendi.

Demet Akalın

Demet Akalın

Alışveriş stilinde sade bir eşofmanı tercih eden Akalın, kısa süren alışveriş turunun ardından alışveriş merkezinden özel aracı ile ayrıldı.

JEAN REKLAMINDA OYNASA NE OLURDU?

Mucize Doktor'un sevilen oyuncusu Taner Ölmez'in deterjan reklamında oynamasını köşe yazısında ele alan Doç. Dr. Nuran Yıldız, Ölmez'in kariyerinin baltalandığı düşüncesini öne sürmüştü.

Dr. Nuran Yıldız

Dr. Nuran Yıldız

Köşe yazısında Nuran Yıldız "Kırk yılda bir de olsa bir oyuncu bulundu diyorsun. Oyunculuk iyi, dizideki karakter iyi. Fox Tv’de, “Mucize Doktor”un Taner Ölmez’inden söz ediyorum. Dizi sağlık sektöründe bir hayal satıyor, o hayali de izleyici alıyor. Taner Ölmez o dizide, saflığın, temizliğin, iyiliğin simgesi olarak hızla kalplerde yükselirken… O da ne? Bulaşık deterjanı reklamında oynuyor! O deterjan ki, satış için çevre duyarlığını kullanıyor. Tam da Doktor Ali Vefa’nın saflığına izleyicinin teslim olduğu anda, elinde deterjanla Taner Ölmez çıkıyor. Bir kariyer ancak böyle harcanır, bir dizi ancak böyle baltalanır" sözlerine yer verdi.

Demet Akalın

Demet Akalın

Ünlü şarkıcı Demet Akalın'dan Nuran Yıldız'ın bu yorumuna sert bir çıkış geldi. Akalın,"Jean reklamı olsaydı harcanmıyor muydu! Hiç olmazsa sosyal sorumluluğa da el atmış. Suyu kullanmayın demiş. Ben bile paylaştım. İyi yapmış güle güle harcasın" şeklinde sert bir çıkış yaptı.

DİĞER HABERLERİ;

Ahmet Kaya’nın Kum Gibi, şarkısını söyleyen ünlü isim Ivana Sert, sosyal medya üzerinden eleştiri almıştı. Altın Zambak Ödülleri’nde ‘Yılın En İyi Çıkış Yapan Şarkısı’ ödülünü almasıyla gündeme geldi. Ünlü şarkıcı Demet Akalın'dan olumsuz tepki aldı.

Demet Akalın

Demet Akalın

Demet Akalın,“Ben Fero, Zeynep Bastık, Reynmen, hemen köprüye gidin” şeklinde tepkisini dile getirdi.

Ivana Sert

Ivana Sert

Ivana Sert ise olumsuz eleştiriler için,“Herkesin fikrine saygı duyuyorum. Ama niye bu kadar üstüme geliniyor ki?” şeklinde konuştu.

Kate Middleton yeşil stili ile gözleri kamaştırdı!

İLİŞKİLİ HABER

Kate Middleton yeşil stili ile gözleri kamaştırdı!

BİR YORUM YAPIN 0